Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Γιώργος Βάλαρης: «Ναι, ο Ζησάκης ήταν ασυνεπής, αλλά…»

Για το πώς έπεισε τον Τόλη Βοσκόπουλο να παίξει στο Μαριχουάνα Stop μίλησε ο Γιώργος Βάλαρης. 


Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε επίσης στην αποχώρηση του Ευθύμη Ζησάκη και αποκάλυψε ποιος ήταν τελικά ο λόγος που τελικά δεν συμμετέχει στην παράσταση.

Πώς πείσατε τον Τόλη Βοσκόπουλο να παίξει στο Μαριχουάνα Stop;

«Τον είχα καλέσει να δει την παράσταση Γοργόνες και Μάγκες γιατί είχε αρχίσει να γυρίζει στον νου μου το επόμενο έργο. Όταν ήρθε, ενθουσιάστηκε από την παράσταση, του ζήτησα να βρεθούμε και όταν πήγα σπίτι του με μεγάλη χαρά δέχτηκε να παίξει στο Μαριχουάνα Stop!

Πέρα από την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, ήταν και οι συνθήκες τέτοιες που συνέβαλαν στην απόφαση του. Του υποσχέθηκα ότι θα ήταν μία ακόμα μεγαλύτερη παραγωγή από το Γοργόνες και Μάγκες, όπως και έγινε, και ήταν συγκινητικά καλός στο ναι».

Ακούστηκε ότι ο Ευθύμης Ζησάκης έφυγε από την παράσταση επειδή ήταν ασυνεπής. Ισχύει;

«Ο Εύθυμης ήταν καταπληκτικός στον ρόλο του, είναι ένα πολύ καλό παιδί και θ συνεργαστούμε σίγουρα ξανά. Τα γυρίσματα του ήταν πολύ απαιτητικά, οι πρόβες μου ήταν εξίσου απαιτητικές, μου είχε πει ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τα γυρίσματα, αλλά τελικά υπήρξε: Ναι, ήταν ασυνεπής, αλλά όχι εσκεμμένα.

Τα γυρίσματα του ήταν πολύωρα και μέχρι να έρθει αργούσε στις πρόβες με αποτέλεσμα να καθυστερούμε όλοι. Έπρεπε κι εγώ να λάβω τα μέτρα μου εγκαίρως» λέει στο Down Town.


πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου