Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018

Σταύρος Νικολαϊδης: «Ήθελα πάρα πολύ να πάρω μέρος σε μια δραματική σειρά»

Ο Σταύρος Νικολαϊδης πρωταγωνιστεί στην σειρά του ΑΝΤ1, «Η Επιστροφή».   


Μπορεί να τον είχαμε συνηθίσει περισσότερο σε κωμικούς ρόλους, όπως στη θρυλική σειρά «Εγκλήματα», αλλά ο ηθοποιός αποδεικνύει πως και με τους δραματικούς τα πηγαίνει εξίσου καλά.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης επιβεβαιώνει την υποκριτική του δεινότητα καταφέρνοντας φέτος να πείσει το τηλεοπτικό κοινό της «Επιστροφής» του ΑΝΤ1 στον ρόλο ενός απατεώνα!

«Ήθελα πάρα πολύ να πάρω μέρος σε μια δραματική σειρά» λέει στην «Espresso» ο ηθοποιός και συνεχίζει: «Έχω παίξει βέβαια σε δραματικούς ρόλους στο θέατρο, αλλά σε σίριαλ όχι...

 Αν και τώρα που θυμάμαι καλύτερα, στην παραγωγή “Λόλα” είχα κάποιες δραματικές σκηνές, αλλά και στη σειρά “Με θέα στο πέλαγο” έκανα έναν αστυνομικό που έπρεπε να αντεπεξέλθει σε σοβαρές υποθέσεις. Αλλά δεν ήταν αμιγώς δραματικοί ρόλοι, τους οποίους θα μπορούσα να χτίσω από την αρχή. Ειλικρινά δεν ήταν ένα στοίχημα για μένα το να πάρω μέρος στην “Επιστροφή”...

Ήταν μια επιθυμία. Γιατί εγώ ξέρω τι μπορώ να κάνω ως ηθοποιός, αλλά αυτό θέλω να το δει και ο κόσμος. Ο ηθοποιός οφείλει να μπορεί να κάνει τα πάντα. Και ο κωμικός ηθοποιός, πιστέψτε με, επειδή είναι πολύ δύσκολο είδος η κωμωδία, μπορεί πιο εύκολα να προσεγγίσει έναν δραματικό ρόλο. Στην κωμωδία ακροβατείς, πρέπει να προκαλέσεις το γέλιο, χωρίς να γίνεις γελοίος».


πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου