Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

GNTM- Η Μέγκι ποζάρει γυμνή και δικαιολογείται: «Τα συντακτικά λάθη που έκανα ήταν πέντε λέξεις» (φωτο)

Για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, η Μέγκι Ντρίο ποζάρει γυμνή στον φωτογραφικό φακό και αποκαλύπτει όλα όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο του Greece' s Next Top Model. 

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις κόντρες που είχε δημιουργήσει μέσα στο ριάλιτι μοντέλων αλλά και ρίχνει... αλλού την ευθύνη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα άλλα κορίτσια υποσυνείδητα μας προκαλούσαν και μας πήγαιναν κόντρα. Υπήρχε ένας αρνητισμός και στα πιο απλά: “Δες πώς άφησε το φλιτζάνι, πώς άφησε το ποτήρι”. Για μένα δεν υπάρχει κάτι προσωπικό με καμία. Έκρινα πάντα με βάση το παιχνίδι. Και κακά τα ψέματα δεν μπήκα εκεί για να κάνω φιλίες. Εγώ νοιαζόμουν όταν η Εύη ή Μικαέλα δεν τα πήγαιναν καλά σε δοκιμασία», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Όσο για το... τρολάρισμα που έζησε λόγω των λεκτικών λαθών της κάθε φορά που μιλούσε στην κάμερα, η Μέγκι είπε στο DownTown: «Έγινε θέμα γιατί εγώ δεν είχα πάει σε σχολείο ελληνικό, έχω πάει μόνο σε αγγλόφωνο, και τα ελληνικά τα έμαθα μόνη μου. Τα συντακτικά λάθη που έκανα μέσα στο παιχνίδι -που ήταν πέντε λέξεις, δεν ήταν τόσες πια- ήταν επειδή τα έχω μάθει μόνη μου, από 13 ετών που ήρθα στην Ελλάδα από την Αλβανία».

Δείτε παρακάτω κλικ από τη φωτογράφισή της... 




πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου