Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Κουδουνάρης: «Εκτός ευατού βγαίνω στο My style rocks όταν αντιλαμβάνομαι ότι κάποια μας κοροϊδεύει»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης προσπαθεί να λέει την άποψή του στα κορίτσια του My style rocks κομψά, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα, ειδικά όταν εκείνες τον κάνουν έξαλλο. 

Άλλωστε, τον έχουμε δει αρκετές φορές να εκνευρίζεται είτε με τα ρούχα τους, είτε με αυτά που λένε.

Ποια σας έχει κάνει να βγείτε εκτός εαυτού ή ποια θαυμάζετε;

«Θαυμάζω όλα τα κορίτσια, γιατί βρίσκονται σε ένα καθημερινό παιχνίδι το οποίο είναι πολύ πιο δύσκολο και απαιτητικό από ό,τι φαίνεται. Εκτός εαυτού βγαίνω όταν αντιλαμβάνομαι ότι κάποια κοπέλα μας κοροϊδεύει και βρίσκει δικαιολογίες για μια αποτυχημένη εμφάνιση, αντί να αναλάβει την ευθύνη της»

Πώς είναι η συνεργασία σας με τους φετινούς κριτές και με την Κωνσταντίνο Σπυροπούλου;

«Με την Μπέττυ και τον Δημήτρη περνάμε εξαιρετικά, εντός και εκτός πλατό. Είναι εξαιρετικά παιδιά και σοβαροί επαγγελματίες, με άποψη και προσωπικότητα. Την Κωνσταντίνα όσο περνάει ο καιρός τη συμπαθώ όλο και περισσότερο, χαίρομαι που ξεδιπλώθηκε, αυτοσαρκάζεται και γελάει με τα πειράγματα μας. 'Οταν περνάς τόσο πολύ χρόνο με κάποιους ανθρώπους, είναι δύσκολο και πραγματικά χαίρομαι που συμπαθούμε ο ένας τον άλλον, αλλιώς θα φαινόταν και στην εκπομπή»

Γιατί θυμώνετε όταν οι κοπέλες αντιγράψουν στιλ από το εξωτερικό;

«Θυμώνω και εγώ όπως και οι υπόλοιποι κριτές γιατί επιβραβεύουμε τις προσπάθειες τους, σχολιάζουμε και κρίνουμε εμφανίσεις τις οποίες δεν έχουν κάνει μόνες τους. Αν οι τηλεθεάτριες θέλουν να δουν έτοιμες εικόνες, μπορούν να τις βρουν και μόνες τους στο Διαδίκτυο. Επίσης, είναι πολύ άδικο απέναντι στις άλλες συμπαίκτριές τους που προσπαθούν μόνες τους»

Πιστεύετε ότι κάποιες κοπέλες έχουν στιλίστες;

«Όταν κάποια κοπέλα κάνει  ξαφνικά μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της, έχουμε την απορία αν κάποιος την έχει βοηθήσει»

Υπάρχει κάτι που να σας έφερε σε δύσκολη θέση κατά τη φετινή διάρκεια του παιχνιδιού;

«Όταν οι παίκτριες ξεφεύγουν από τα όρια και δεν συμπεριφέρονται κομψά, τότε έρχομαι σε δύσκολη θέση. Στενοχωριέμαι για αυτές και θυμώνω παράλληλα» είπε στο 7μέρεςtv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου