Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 03/12

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου, σίγουρα θα υπάρξουν μεταπτώσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όλη αυτή η αστάθεια όμως είναι προσωρινή και δεν πρέπει να βγάζεις πρόωρα συμπεράσματα.

Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό αναβαθμίζει τα οικονομικά σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αποκτήσεις πολλά από αυτά που θέλεις και το μόνο που απαιτείται από την πλευρά σου μέχρι και τις 7/1, είναι το να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην… τύχη σου, αφού ακόμη κι αν δεν έχεις εσύ χρήματα, κάποιος/α άλλος/η θα προθυμοποιηθεί να σου λύσει το πρόβλημα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε φέρνει σε επαφή με άτομα που σίγουρα μπορούν να κάνουν την διαφορά στην δουλειά σου, ιδιαίτερα με τις καλές δημόσιες σχέσεις που διαθέτουν. Μπορεί ωστόσο να συμβάλλει και σε μια «αρρυθμία» στην υγεία σου.

Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό σε κάνει πολύ πιο αποδεκτό/η στους άλλους, δημιουργώντας μάλιστα τις προϋποθέσεις για μια πρόταση ή μια συνεργασία που θα σε διευκολύνει… πολλαπλά! Επιπλέον, προιωνίζει μια γενικότερη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σου μέχρι και τις 7/1, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε φέρνει πιο κοντά σε «συμπάθειες» κι αγαπημένα πρόσωπα, προσφέροντάς σου όμορφες στιγμές φαίνεται ωστόσο να απουσιάζει η σταθερότητα και η συνέπεια στις σχέσεις σου, οπότε… κινήσου αναλόγως!

Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου εργασιακών διευκολύνσεων (μέχρι και τις 7/1), ενώ μπορείς να αξιοποιήσεις αυτό το διάστημα και για να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς μακριά από εντάσεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις την σωματική και ψυχική σου ευεξία αλλά και να αποκτήσεις ένα pet.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να φέρει μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, είτε αυτές έχουν να κάνουν με επισκέψεις στον χώρο σου, είτε με μια δική σου προσωρινή μετακόμιση. «Παίζει» βέβαια και το ενδεχόμενο μιας περιουσιακής ρύθμισης.

Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό προάγει τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα, ξεκινώντας από εκείνα που έχουν να σου προσφέρουν ένα σημαντικό κέρδος. Επιπλέον, μέχρι και τις 7/1 θα βελτιωθούν αισθητά οι σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα ή θα υπάρξει μια διακριτή πρόοδος στην ζωή τους.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και παρά την σχετική… ταλαιπωρία που θα υποστείς από τα διαρκή πήγαινε-έλα και τις αντικρουόμενες πληροφορίες, τελικά θα μάθεις όσα χρειάζεσαι.

Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό εξυπηρετεί τις προθέσεις σου για να βελτιώσεις την αισθητική του χώρου σου ή να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα που σε απασχολεί. Κι επειδή αυτή η εύνοια θα υπάρχει μέχρι και τις 7/1, έχεις όλο τον χρόνο για να διαμορφώσεις την κατάσταση σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό αυξάνει την καταναλωτική σου διάθεση αλλά σίγουρα θα υπάρξουν και έξτρα έσοδα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ότι επιθυμείς, καλό είναι όμως να κάνεις και μια έρευνα αγοράς.

Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό δημιουργεί πλέον τις προϋποθέσεις για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θέλουν και μπορούν να σε εξυπηρετήσουν, διευκολύνοντας κατά τι την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, μέχρι και τις 7/1 ευνοούνται τα ταξίδια, οι επαφές-συμφωνίες με άτομα ή φορείς του εξωτερικού αλλά και η αγορά αξεσουάρ και ειδών ένδυσης.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει εξωστρεφή και επικοινωνιακό/η, αφού τα «κονέ» που θα αποκτήσεις είναι και η «μαγιά» σου για τις «ζυμώσεις» και τις συνθέσεις που θα ακολουθήσουν. Φυσικά θα υπάρξουν και μεταπτώσεις στην διάθεσή σου ή διλήμματα που θα σε κάνουν να «τραμπαλίζεσαι» αλλά τελικά θα πάρεις τις αποφάσεις που εξ αρχής διάλεξες.

Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό ορίζει την έναρξη μιας περιόδου θετικών εξελίξεων στα οικονομικά σου και μέχρι τις 7/1 θα μπορείς να ξοδεύεις με την… άνεσή σου, αποκτώντας πολλά από αυτά που θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό θα σου αποκαλύψει τεκταινόμενα του παρασκηνίου αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα από όλα αυτά που θα μάθεις, αφού σίγουρα ένα μέρος τους είναι προϊόν «ζυμώσεων» που αποδίδουν μόνον την… μισή αλήθεια!

Παράλληλα, η έλευση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, σου παρέχει πλέον την δυνατότητα να χαλαρώσεις και να αρχίσεις να βλέπεις το «ποτήρι» της ζωής μισογεμάτο, αφού δεν θα λείψουν και οι ευκολίες, που θα σε κάνουν να το… πιστέψεις! Επιπλέον, μέχρι και τις 7/1 η προσωπική σου λάμψη και γοητεία θα κάνει την διαφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό προσθέτει πολλά νέα πρόσωπα στις γνωριμίες σου, ίσως μάλιστα να ζήσεις τα καλά ενός «παρεΐστικου» κλίματος, με εσένα φυσικά να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο. Χρειάζεται βέβαια και μια αξιολόγηση από πλευράς σου, ώστε να ξεχωρίσεις τις πραγματικές φιλίες από τις πιο ευκαιριακές.

Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό προοιωνίζει θετικές εξελίξεις στις εργασιακές σχέσεις σου, με περισσότερες ώρες ξεκούρασης αλλά και την υγεία σου μέχρι τις 7/1, από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να «βγουν στην φόρα» και κάποια από τα… μυστικά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στον Ζυγό είναι πιθανό να αναλάβεις πρωτοβουλίες γύρω από επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα, ακολουθώντας κατά γράμμα την τάση σου να διοικείς και να ηγείσαι, υλοποιώντας τις φιλοδοξίες σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου.

Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό ανοίγει τον δρόμο για νέες φιλίες και μια ευχάριστη κοινωνική ζωή, κάτι που θα εξακολουθήσει να ισχύει μέχρι και τις 7/1. Και βέβαια σε όλο αυτό το διάστημα θα έχεις και διευκολύνσεις ή αναδείξεις μέσω ενός συλλογικού φορέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να «ξανοιχτείς» ακόμη και με πρόσωπα που δεν γνωρίζεις καλά, αφού οι πληροφορίες που θα συλλέξεις θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό απελευθερώνει τις επαγγελματικές σου δυνατότητες, κάτι που μπορεί να γίνει μέσω της συμπόρευσης σου με κύκλους που σε αυτήν την φάση τα συμφέροντα τους ταυτίζονται με τα δικά σου. Ίσως μάλιστα να δεχθείς την… πολλαπλή εύνοια ενός «ισχυρού προσώπου». Επιπλέον, μέχρι και τις 7/1 η εμφάνιση και η κοινωνική σου παρουσία θα γίνει πιο «λαμπερή».

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό τονίζει την ανάγκη σου να κερδίσεις ακόμη περισσότερα χρήματα και με τον Δία στον 10ο ηλιακό οίκο σου, η επιθυμία σου γίνεται… διαταγή! Αξίζει μάλιστα να δοκιμάσεις την τύχη σου και σε διαδικασίες που συνήθως… απαξιείς!

Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό κομίζει ευχάριστες ειδήσεις για μια υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, μέχρι και τις 7/1 ευνοεί τα ταξίδια, ενώ σου δίνει το δικαίωμα να ελπίζεις και σε ένα «άνοιγμα» στο εξωτερικό ή σε μια διακριτή στήριξη σε οποιαδήποτε δράση συνδέεται με τα ΜΜΕ και τις εκδόσεις.

 Γιάννη Ριζόπουλο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου