Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Θα στεναχωρηθείς! Η Jennifer Aniston μιλά για την νεκρή μητέρα της γεμάτη πίκρα και παράπονο (βιντεο)

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Jennifer Aniston έχασε την μητέρα της Nancy Dow, με την οποία είχε μια πολύ δύσκολη σχέση.

Στη νέα της ταινία με τίτλο Dumplin, η 49χρονη ηθοποιός θα ενσαρκώσει μια πρώην εστεμμένη που η Plus size κόρη της μπαίνει σε διαγωνισμό ομορφιάς για να αλλάξει τα στάνταρ που υπάρχουν.

Εκεί η Άνιστον βρήκε τον εαυτό της και μιλώντας στην εφημερίδα The Sunday Telegraph, μίλησε για τη σχέση με την μητέρα της για μια ακόμα φορά:

 «Ένας από τους λόγους που αγαπώ αυτή τη σχέση μητέρας- κόρης στην ταινία, είναι γιατί είναι όμοια με αυτή που είχα κι εγώ με τη μητέρα μου.

Εκείνη ήταν μοντέλο και την ενδιέφερε η εικόνα κι εγώ δεν ήμουν το μοντέλο παιδί που ήλπιζε. Ήμουν ένα μικρό κορίτσι που ήθελα να αγαπηθώ από μια μαμά που ήταν υπερβολικά απασχολημένη με πράγματα που δεν είχαν σημασία. Η ιδέα που έχω εγώ για την ομορφιά έχει να κάνει με όσα μας κάνουν να νιώθουμε όμορφοι και αυτοί είναι οι άνθρωποι στη ζωή μας».

 Οι γονείς της Aniston, ήταν παντρεμένοι από το 1965 ως το 1980 και χώρισαν όταν η ηθοποιός ήταν 9 ετών. Η μαμά Aniston έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2016 σε ηλικία 79 ετών.πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου