Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Σάσα Σταμάτη για το τέλος του Ooh la la!: «Είναι μια ήττα, είναι μια αποτυχία...» (βιντεο)

Η εκπομπή της Σάσας Σταμάτη έφτασε στο τέλος της και εκείνη θέλησε να εξηγήσει στο τηλεοπτικό κοινό τι έχει συμβεί!

Η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων:

«Φιλαράκια, ό,τι αρχίζει, τελειώνει. Πολλές φορές τελειώνει και λίγο πρόωρα. Εμείς περιμέναμε να τελειώσουμε τον Ιούνιο, τελικά τελειώνουμε σήμερα. Να σας πω τι έχει γίνει για να ξέρετε από μένα αυτά που αφορούν εμένα.

Τη Δευτέρα με κάλεσαν από τη διοίκηση του ΣΚΑΪ και έτσι ξαφνικά μου ανακοίνωσαν ότι λόγω της αλλαγή στο νέο πρόγραμμα, συγκεκριμένα λόγω της εισβολής του Survivor, δεν υπάρχει τηλεοπτικός χρόνος για το Ooh la la!. Είχαν σκοπό να το κάνουν μία ώρα, αλλά τελικά ούτε η μία ώρα υπάρχει. Οπότε μου ανακοίνωσαν ότι σήμερα θα είναι η τελευταία εκπομπούλα.

Δεν μπορώ να σας πω ότι είμαι χαρούμενη. Είναι μια ήττα, είναι μια αποτυχία, αλλά φαντάζομαι ότι κι εσάς σας έχει συμβεί στη ζωή σας να αγχωθείτε πάρα πολύ για κάτι και τελικά να μη γίνεται. Σημασία έχει να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτό που κάνουμε και να το γουστάρουμε και να το αγαπάμε. Και πού ξέρεις, μπορεί να γίνει και κάτι άλλο. Θα δείξει. Ό,τι τελείωσε, άστο να φύγει.

Δεν ξέρω πού θα είμαι τι θα κάνω. Σημασία έχει να έχουμε την υγεία μας, είναι λίγο γραφικό αλλά δεν είναι δεδομένο. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και θα είναι για καλό. Θα μου λείψετε αλλά, θα δούμε… Φιλάκια»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω...πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου