Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Γ. Αγγελόπουλος: Η παρουσίαση του βιβλίου του και η απόφαση να πάνε τα έσοδα για φιλανθρωπικό σκοπό!


Την παρουσίαση του βιβλίου του έκανε χθες ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μεγάλος νικητής του πρώτου Survivor και πρωταγωνιστής στο Τατουάζ. 


Ο Ντάνος, λοιπόν, φορώντας το πιο λαμπερό του χαμόγελο και φανερά ευτυχισμένος για την παρουσίαση της βιογραφίας του με τίτλο «Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου» κατακλύστηκε από τους θαυμαστές του που διψούσαν να μάθουν κάθε λεπτομέρεια της περιπετειώδους ζωής του. Όπως αναφέρει ο ίδιος στο σημειώμά του στο βιβλίο του:

«Σε αυτό το βιβλίο καταθέτω, μέσα από τις ιστορίες που ακολουθούν, τους δικούς μου αγώνες και απώλειες. Έφτασα στα όριά μου ξανά και ξανά στην προσπάθεια να κάνω την πρόθεσή μου πραγματικότητα, για μια καριέρα, μια επιχείρηση, μια σωστή σχέση – μια αξιοπρεπή και όμορφη ζωή. Όλες οι εμπειρίες μου τελικά συνέβαλαν στο να είμαι εδώ που είμαι σήμερα. Να λέω την ιστορία μου και να ευχαριστώ τον Θεό που είχα το «προνόμιο» της απελπισίας και μια ζωή να σχοινοβατώ χωρίς δίχτυ. Γιατί μόνο έτσι δεν αφήνεις τη δύναμή σου να φύγει από τα μάτια σου. Όταν δεν έχεις κάπου να πιαστείς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αποφάσισε μέρος των εσόδων από το βιβλίο του να πάει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την παρουσίαση του βιβλίου του που έγινε στα γραφεία της Εκδοτικής Αθηνών.

 Πηγή φωτό: NDP

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου