Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Δε φαντάζεστε πόσο χρονών είναι η κόρη του και με τι ασχολείται!

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε για τον γάμο του, την σχέση με την κόρη του, ενώ δεν δίστασε να κάνει και την αυτοκριτική του ως πατέρας.

Ο ηθοποιός μιλά πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή και κάνει αποκαλύψεις!

«Έχω μια κόρη που είναι 32 ετών, είναι φιλόλογος και δουλεύει σε εκδόσεις. Είναι πολύ καλό παιδί και έχουμε μια άριστη σχέση».

Οι σχέσεις του με τις γυναίκες πως ήταν όλα αυτά τα χρόνια; «Λίγο προβληματικές», απαντά γελώντας. Και αποκαλύπτει: «Είμαι παντρεμένος πολλά χρόνια. Γεννήθηκα παντρεμένος. Οι σχέσεις, όμως, είναι αδυσώπητες και περνάνε από σαράντα κύματα. Στο παρελθόν, την εποχή των γονιών μου-που παρεμπιπτόντως είναι ακόμα μαζί και ευτυχισμένοι- οι ρόλοι ήταν πιο ξεκάθαροι.

 Από την δική μου γενιά και μετά, αμφισβητήθηκαν οι παραδοσιακοί ρόλοι, δεν βρέθηκαν κάποιοι καινούργιοι, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να έχουν χάσει την μπάλα και να μην υπάρχει κώδικας συνεννόησης. Και αυτό το παρατηρούσα και στις νεότερες γενιές, σε μαθήτριές μου στη σχολή υποκριτικής που δίδασκα. Μου έλεγαν ‘’Δεν βρίσκουμε άντρες’’. Το θέμα είναι πως κανείς δεν κάνει πίσω στα θέλω του. Γι’ αυτό υπάρχει αυτό το κενό», ξεκαθαρίζει.

Με την κόρη του είχαν μια δεμένη σχέση; Μοιραζόταν μαζί του τα μυστικά της; «Δεν ήμουν καλός πατέρας, από την άποψη ποιότητας και χρόνου που πρέπει να αφιερώσεις. Όταν κάνεις πολλά πράγματα μαζί, κάτι δεν θα κάνεις καλά. Τις περισσότερες δουλειές μου τις έκανα καλά και με αφοσίωση.

Στην προσωπική μου ζωή δεν ήμουν όπως θα ήθελα. Και πάντα μιλάω για βαθύτερα πράγματα και όχι στα τυπικά. Ίσως ήμουν ανώριμος και πολύ νέος, διότι έγινα πατέρας σε ηλικία 25 ετών. Έξι μήνες πριν είχα παντρευτεί.

Στην πορεία, η οικογένεια, οι γονείς και οι φίλοι μου, έγιναν το απάγκιο μου και με στήριξαν σε όλα μου τα επαγγελματικά βήματα, ειδικά όταν έτρωγα χαστούκια και απόρριψη. Όλα με ‘’ξύλο ξεκίνησαν’’ και τίποτα δεν μου δόθηκε εύκολα.

 Όλο αυτό που βίωσα, όμως, ήταν μια μαθητεία», αποκαλύπτει στο People, που είναι ένθετο στο Έθνος της Κυριακής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου