Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (21/2)

Το πλανητικό σκηνικό ενισχύει και τονίζει το πάθος, τις σχέσεις, τον έρωτα και το σεξαπίλ στους περισσότερους του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο του Ερμή δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα φέρει η μέρα! Ασυνήθιστες και εντυπωσιακές δραστηριότητες θα σε ενθουσιάσουν. Απόφυγε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκίνημα νέων εγχειρημάτων. Φιλικά συναισθήματα θα σε κάνουν να νιώθεις ευχάριστα. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσεις στο τελικό αποτέλεσμα. Χαλαρή ατμόσφαιρα με φιλικές παρέες θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 12, 10.

ΤΑΥΡΟΣ

Η θέση του Άρη στο ωροσκόπιό σου σε ευνοεί. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα μπορεί να σου δώσουν ιδέες και λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν καιρό τώρα. Απροσδόκητες αλλαγές σου προκαλούν ένταση. Απόφυγε να έρθεις σε σύγκρουση με τους ανθρώπους γύρω σου, γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα βγει τίποτε. Μετάτρεψε την όποια πρόκληση σε δημιουργική δράση. Δείχνεις έλλειψη κατανόησης στους γύρω σου και αυτό δεν θα σου βγει σε καλό. Άκουσε προσεκτικά, γιατί κάτι σημαντικό έχουν να σου πούνε, και μίλα λιγότερο.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης σε ευνοεί. Προκλήσεις θα βρεθούν στο δρόμο σου σήμερα. Για να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά και συστηματικά. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις στους στόχους σου, μιας και είναι εξωπραγματικοί ή απροσδιόριστοι. Μια καινούρια πόρτα ανοίγεται σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου σε κάτι τελείως καινούριο.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στο Ζυγό σήμερα, αντικειμενικότητα και αυτοκυριαρχία απαιτείται στις κινήσεις σου. Διαφορετικά θα βλάψεις τις σχέσεις σου και κινδυνεύεις να απομακρύνεις από κοντά σου αγαπημένα πρόσωπα. Για να κατακτήσεις την κορυφή σε αυτό που κάνεις θα πρέπει να αφιερώσεις πολύ ενέργεια, σοβαρή σκέψη, πρωτοτυπία και καλή οργάνωση.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας από τον Τοξότη σε συνδυασμό με το τετράγωνο της Σελήνης δημιουργεί αστάθεια στις σκέψεις σου. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις και συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο, οι αμφιβολίες όμως θα σε βασανίζουν. Νέοι τομείς δράσης εμφανίζονται μπροστά σου. Κράτησε τις ιδέες σου για τον εαυτό σου μέχρι τη στιγμή που θα είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και για την κατεύθυνση που θέλεις να ακολουθήσεις. Ο αυθορμητισμός σου μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη στο Ζυγό μην επιμένεις στις απόψεις σου δογματικά όταν βλέπεις ότι υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες με τους γύρω σου. Ίσως να έχουν κάτι σημαντικό να σου πούνε που θα σου αλλάξει τις απόψεις. Άκουσέ τους προσεκτικά, έστω κι αν νιώθεις πλήξη ή εκνευρισμό. Ίσως τελικά να έχεις να μάθεις κάτι. Θα χρειαστεί να συμβιβαστείς με ανθρώπους ή καταστάσεις, αν δεν θέλεις περιπέτειες, για αυτό δείξτε αυτοκυριαρχία. Κάποια καινούρια προσφορά εν όψει στα επαγγελματικά σου. Εξέτασέ την!

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 11, 16.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου χαρίζει αρμονία. Νέοι τομείς δράσης εμφανίζονται μπροστά σου. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν σοβαρές και μακροχρόνιες προσπάθειες, πριν φθάσεις στο τελικό αποτέλεσμα. Εσωτερική ηρεμία και γαλήνη θα αισθανθείς σήμερα. Τίποτε δεν θα μπορεί να σε βγάλει από την νιρβάνα σου, κάτι που δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό. Δραστηριότητες σε συνεργασία με τρίτους πάνε καλά. Οι συζητήσεις κι οι ειδήσεις έχουν ένα βαθύτερο νόημα για σένα, ενώ λύσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα σε ένα καλό διάλογο, στον αισθηματικό τομέα.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η θέση του Ήλιου από τους Ιχθείς σε ευνοεί. Θα υπάρχει εύνοια, αγάπη και αποδοχή, εφόσον είσαι ήρεμη. Απόφυγε τη συναισθηματική καταπίεση, γιατί σκοτώνει τις σχέσεις σου. Αυξημένη προσοχή και ψυχρή αντιμετώπιση απαιτεί η όποια δουλειά. Νέοι τομείς δράσης που αξίζει να εξερευνήσεις εμφανίζονται μπροστά σου. Σου δίδεται υπόσχεση για βοήθεια και στήριξη, που θα πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα. Ο τρόπος των επικοινωνιών σου θα έχει ένα δραματοποιημένο ύφος. Ίσως κάποιος να προσπαθήσει να σε «παραμυθιάσει» ή να σε εξαπατήσει.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 18.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θέση της Αφροδίτης σε ευνοεί. Η επικοινωνιακή σου δεινότητα μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις πιο γρήγορα στη λύση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζεις. Θα βρεις κατανόηση και στήριξη σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις από ένα άτομο που δεν φανταζόσουν ποτέ. Με χαρούμενες παρέες και με αγαπημένα σου πρόσωπα θα έχεις ένα ήρεμο βράδυ. Πάρε αποστάσεις από την καθημερινότητα για να μπορέσεις να δεις καθαρά την συνολική εικόνα.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η θέση του Πλούτωνα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα τις επόμενες μέρες. Οι προκλήσεις αντιμετωπίζονται με καλά ζυγισμένες και μελετημένες δράσεις και όχι με την γκρίνια. Άλλωστε από μια πρόκληση μπορεί να βγει κάτι θετικό που θα σου δώσει ώθηση στο άμεσο μέλλον. Ξαφνικές αλλαγές σχεδίων θα αναστατώσουν τη μέρα σου και θα σε εκνευρίσουν. Κράτησε την ψυχραιμία σου, μην χαλάσεις τη διάθεσή σου από το πρωί. Θα προκύψει κάποιο θέμα κοινωνικού χαρακτήρα, και μέχρι να το τακτοποιήσεις θα είσαι σε υπερένταση!

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 12, 10.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το σημερινό πλανητικό σκηνικό κράτησε τις απόψεις σου για τον εαυτό σου, ιδίως εάν είναι λίγο επαναστατικές, τουλάχιστον μέχρι να δεις και άλλους γύρω σου να εκδηλώνονται ανάλογα. Σκύψε με μητρικό συναίσθημα στα προβλήματα των γύρω σου, γιατί αλλιώς θα σου ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχο, με τα νεύρα που θα έχεις. Οι προσδοκίες και φιλοδοξίες σου ξεπερνούν κατά πολύ κάθε ρεαλιστική προοπτική. Προσγειώσου και ανασκουμπώσου. Δεν είναι καιρός για υπερφίαλες συμπεριφορές.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο του Ερμή στο ωροσκόπιό σου παρεμβάλει εμπόδια. Έχεις την τάση να κάνεις βιαστικές και αψυχολόγητες κινήσεις ή ενέργειες, που αφενός δεν θα έχουν πρακτικό αντίκρισμα και αφετέρου θα φέρουν ένα γενικό εκνευρισμό. Ανατροπή των προγραμμάτων σου θα φέρει η μέρα και θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Μην δυσανασχετείς με όσα θα ακούσεις σε μια συζήτηση, γιατί εάν σκεφτείς κάποια πράγματα θα αναγκαστείς να παραδεχτείς ότι είχαν δίκαιο. Η υπερβολική σου αυτοπεποίθηση μόνο να σε βλάψει μπορεί στην παρούσα φάση, γιατί μπορεί να σε οδηγήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις και να σε ζημιώσει, κυρίως υλικά!

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12.

Αλίντα Κανάκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου