Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Αποστολία Ζώη για Σεφερλή: «Ήταν άσχημο για εμένα, όταν αποφασίστηκε ότι δεν θα γίνει η παράσταση» (βιντεο)

Η Αποστολία Ζώη θα κάνει την πρώτη της θεατρική απόπειρα στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης».

Η τραγουδίστρια εξομολογείται τα συναισθήματά της για την πρώτη της απόπειρα στο θεατρικό σανίδι, λέγοντας:

«Μεγάλη χαρά, ανυπομονησία. Ευτυχώς δεν έχω άγχος, αλλά μπορεί να είναι από την άγνοια κινδύνου. Η πρόταση προέκυψε, όταν με πήραν τηλέφωνο από τις θεατρικές σκηνές και ένιωσα πολλή μεγάλη ασφάλεια. Πίστεψαν ότι μπορώ να το κάνω σωστά και αυτό επισφραγίστηκε όταν έκανα το ραντεβού με τον Πέτρο Ζούλια».

Ακόμη, αναφέρθηκε στη δυσκολία που αντιμετωπίζει στα νέα θεατρικά της καθήκοντα, ενώ αποκάλυψε ότι συνάδελφός της την αποκαλεί «φυτό» και μας λέει αν δίπλα στην ιδιότητα της τραγουδίστριας θα προσθέσει πια και αυτή της ηθοποιού.

«Με τα λόγια δεν έχω πρόβλημα, αλλά με ένα τραγούδι που δεν μπορώ να μάθω με τίποτα…Πιστεύω ότι και τα δύο είναι αλληλένδετα, έχω κάνει μαθήματα υποκριτικής στο παρελθόν…Δεν ξέρω αν θα είμαι τραγουδίστρια-ηθοποιός, αλλά αισθάνομαι σφουγγάρι και μαζεύω γνώση. Είμαι φυτό και κρατάω σημειώσεις στο τετραδιάκι μου, με τον Αργύρη Αγγέλου να με κοροϊδεύει».

Τέλος, μιλά για την απρόσμενη εξέλιξη με το πρώτο cast της εν λόγω παράστασης, τη διακοπή της συνεργασίας του Μάρκου Σεφερλή, αλλά και πώς το βίωσε η ίδια:

«Ήταν άσχημο για εμένα, όταν αποφασίστηκε ότι δεν θα γίνει η παράσταση. Το τι διάσταση πήρε είναι θέμα των media. Η πραγματικότητα η δική μας ήταν ότι ήταν να γίνει μια παράσταση, που τελικά ακυρώθηκε, αλλά η μεγαλύτερη χαρά ήταν όταν μας πήραν και μας είπαν ότι θα γίνει…Υπάρχει η θέληση από εκεί πάνω να γίνει η παράσταση! Θα μπορούσαν οι παραγωγοί μας να καταθέσουν τα όπλα».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της.



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου