Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (6/3)

Ο Ερμής είναι ο πιο συχνός από τους πλανήτες που περνάει σε ανάδρομη τροχιά, κατά μέσο όρο 3 φορές το χρόνο. 

Σήμερα 6 Μαρτίου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων σε πτώση και στον 11 οίκο, έως και 28 Μαρτίου.

Επηρεάζει ιδιαίτερα τα ερωτικά σας και θέματα παιδιών.

 Τόσο οι σκέψεις όσο και οι επικοινωνίες σας θα είναι μπλοκαρισμένες, δύσκολες οι συνεννοήσεις για τους περισσότερους του ζωδιακού.

ΚΡΙΟΣ

Ημέρα ηρεμίας για σένα σήμερα με τη Σελήνη στους Ιχθείς, συντροφιά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Απώθησε την καθημερινότητα και τα προβλήματα και γέμισε τις μπαταρίες σου. Το αίσθημα της ικανοποίησης θα είναι έντονο, καθώς αισθάνεσαι δικαιωμένη για τη σκληρή δουλειά και την υπομονή σου. Καιρός να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις λίγο.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

ΤΑΥΡΟΣ

Η θέση του Δία σε ευνοεί. Αλλά με το να κάθεσαι και να περιμένεις την ευκαιρία που θα σε ξελασπώσει, δεν θα κερδίσεις και πολλά. Θα πρέπει να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου, κάνοντας τις επαφές που πρέπει, προγραμματίζοντας τις δράσεις σου και εν ανάγκη επανασχεδιάζοντας την πορεία σου. Κάποια σημαντική εργασιακή υποχρέωση φαίνεται να ολοκληρώνεται σήμερα και ήρθε η ώρα της αξιολόγησης. Θα πρέπει όμως παράλληλα να θέσεις τους επόμενους στόχους σου. Ο ανώτερος σου εαυτός μπορεί να σου δώσει τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσεις.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν ελπίζεις σε ένα θαύμα τον τελευταίο καιρό, ίσως και να σου συμβεί σήμερα με τη θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο σου που σε ευνοεί. Η τύχη σου ανοίγει κάποιες πόρτες. Σε μερικές από εσάς στην προσωπική ζωή, σε άλλες στην επαγγελματική. Γίνεσαι σκληρή ωστόσο με κάποια άτομα, λόγω του ρόλου που διαδραμάτισαν πίσω από την πλάτη σου. Αν και ο τρόπος δράσης δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα σου, κάποια πράγματα πρέπει να μπούνε στη θέση τους.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γίνεσαι εσωστρεφής με τη θέση του Πλούτωνα και θέλεις να απομακρυνθείς από τους πάντες και τα πάντα. Μην το κάνεις όμως, γιατί γύρω σου υπάρχουν άτομα που σε αγαπούν και μπορούν να σε στηρίξουν. Μην γκρινιάζεις διαρκώς για όσα συμβαίνουν στη ζωή σου και μην είσαι τόσο ανασφαλής! Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο πιστεύεις ότι είναι. Αν είσαι single, να χαρείς όσα καλά έχεις και σύντομα θα έρθουν τα καλύτερα.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.

ΛΕΩΝ

Υπάρχει μια βαριά ατμόσφαιρα με το τετράγωνο του Ήλιου να παρεμβάλει εμπόδια. Δεν πρέπει να αφεθείς και να βουλιάξεις στην αρνητική ενέργεια. Καλλιέργησε τις κοινωνικές σου επαφές και θα ξεχαστείς. Σημαντικές εξελίξεις σε μια φιλική σου σχέση θα σε απασχολήσουν και θα σε αιφνιδιάσουν. Προσπάθησε να φερθείς διπλωματικά και να καταλάβεις τις απόψεις του συνομιλητή σου πριν αντιδράσεις.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έχεις αφήσει κάποιες σχέσεις σου στην τύχη τους, θα σε αφήσουν και αυτές… Δεν σου περισσεύουν όμως οι φίλοι αυτήν την περίοδο για να χάσεις μια πολύτιμη και μακροχρόνια φιλία. Κάνε αυτό που πρέπει. Από σήμερα το απόγευμα με την νέα Σελήνη στους Ιχθείς, αφιέρωσε επίσης χρόνο στο σύντροφό σου, παραμερίζοντας τις άλλες υποχρεώσεις σου, γιατί τον παραμέλησες πολύ τελευταία. Πραγματοποίησε μια ρομαντική έξοδο και χαλάρωσε μαζί του!

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.

ΖΥΓΟΣ

Φαίνεται σαν να έχεις μετανιώσει για κάποιες πράξεις σου και να αισθάνεσαι πεσμένη σήμερα. Ό,τι έγινε όμως δεν μπορεί να αλλάξει. Η θέση του Ουρανού θα φέρει σύντομα αλλαγές στη ζωή σου. Κλείσε τις παλιές πληγές και επικέντρωσε την προσοχή σου στο μέλλον. Κάποιος θα προσπαθήσει επίσης να σε χειραγωγήσει, δεν θα τα καταφέρει όμως λόγω της διαύγειας που θα έχεις και της γρήγορης αντίδρασής σου.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη του πορεία σήμερα είσαι λίγο μπερδεμένη και
έχεις την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Προσπάθησε να μην βραχυκυκλώσεις με ατελείωτες σκέψεις και να δεις καθαρά μπροστά σου. Θα απασχοληθείς αρκετά με την επίλυση ενός μυστήριου στο χώρο της δουλειάς ή στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι κάτι όμως που θα μπορέσεις, αν και δύσκολα, να το ξεκαθαρίσεις.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 16.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τετράγωνο του Άρη στο ωροσκόπιό σου υπάρχει μια πιθανότητα σήμερα να δοθεί τέλος σε μια σχέση σου, φιλική ή συναισθηματική. Ίσως να μην μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο υπό τις παρούσες συνθήκες. Μην δίνεις σημασία στα σχόλια και τα κουτσομπολιά που μπορεί να γίνονται σε βάρος σου, γιατί και τη μέρα σου θα χαλάσεις, και το δίκιο σου δεν θα το βρεις. Επικεντρώσου στη δουλειά σου.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 25, 8.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικής φύσης έγνοιες θα σε απασχολήσουν, πάνω που πίστευες ότι τα δυσκολότερα τα είχες αφήσει πίσω σου. Το τετράγωνο του Άρη δεν σε ευνοεί. Χειρίσου τα οικονομικά σου με μεγάλη προσοχή. Ο σύντροφός σου θα είναι επίσης λίγο πεσμένος, ψυχολογικά ή ακόμη και από άποψη υγείας. Φρόντισέ τον όσο καλύτερα μπορείς και δείξε του την αγάπη σου στην πράξη.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάτι αιφνίδιο μπορεί να χρωματίσει τη μέρα σου και να σε ταράξει με τη νέα Σελήνη και την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Προσπάθησε να καταλάβεις τι συμβαίνει κατά βάθος και να επιδιορθώσεις τις βλάβες που έχουν προκληθεί. Αν αναζητάς ερωτικό σύντροφο, είναι η κατάλληλη μέρα να κινηθείς. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μια μακροχρόνια σχέση, σήμερα ευνοούν οι πλανητικές συνθήκες μια προσπάθεια αναθέρμανσης και αναγέννησης του δεσμού σου.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάτι ή κάποιος θα σε απογοητεύσει με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και θα έχεις τη διάθεση να το βάλεις στα πόδια. Δεν θα ήταν όμως σοφό να το κάνεις, γιατί θα δείξεις ότι θιχτήκες και θα δώσεις την ικανοποίηση σε κάποιους, ότι κατάφεραν να σε πληγώσουν. Η μέρα σου άλλωστε είναι υπερβολικά γεμάτη με υποχρεώσεις και αγχώνεσαι ήδη για το πώς θα τα βγάλεις πέρα.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10.

Αλίντα Κανάκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου