Κυριακή, 14 Απριλίου 2019

Η Παναγιωτοπούλου παραδέχεται για πρώτη φορά τον έρωτά της με κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό!

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, η Άννα Παναγιωτοπούλου παραδέχεται για πρώτη φορά δημόσια πως ο μεγάλος έρωτας της ζωής της υπήρξε ένας κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός που άφησε το στίγμα του στο θέατρο και τον κινηματογράφο της χώρας μας. 


Η αγαπημένη ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, αναφέρθηκε στα φοιτητικά της χρόνια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πήγα για σπουδές στην Ελβετία αλλά δεν είχε δραματική σχολή και έφυγα. Πήγα στην Ιταλία, έφαγα όλα μου τα λεφτά και γύρισα».

Παντρεύτηκε σε ηλικία 20 ετών με τον σύζυγό της, όμως όπως παραδέχεται, ο έρωτας της ζωής της ήταν ο Μάνος Κατράκης: «Ο έρωτας της ζωής μου ήταν ο Κατράκης. Δεν υπήρχε σχέση αλλά με βοηθούσε όσο πήγαινα στη σχολή. Ήταν σαν πατρική φιγούρα, αυτό που δεν είχα. Πήγε στην Κρήτη και παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα».

Σήμερα, είναι μία ευτυχισμένη μαμά αλλά και γιαγιά ενός πολύ χαριτωμένου κοριτσιού. Η ίδια αποκάλυψε: «Ο γιος μου παντρεύτηκε μόλις τελείωσε το Πολυτεχνείο. Με ρώτησε, τι λες εσύ, δεν θα πω τη λέξη γιατί δεν περνά στην τηλεόραση…».

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων παραδέχτηκε: «Η αναγνωρισιμότητα είναι ένα πρόβλημα... Ο γιος μου είχε ντραπεί πάρα πολύ γιατί με φωνάζανε Σου Σου. Και εμένα με ενοχλούσε πολύ».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι άλλο αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός...πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου