Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Φτιάξτε μόνη σας εύκολες μάσκες προσώπου με γιαούρτι

Γρήγορες συνταγές για λαμπερό δέρμα.

Αν θέλετε μια καλλωπιστική μάσκα προσώπου χωρίς τις άγνωστες και μερικές φορές επιβλαβείς χημικές ουσίες που εμπεριέχουν κάποια προϊόντα ομορφιάς, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε τις ακόλουθες μάσκες προσώπου με γιαούρτι.

-Μάσκα με μέλι και γιαούρτι

Είναι το δέρμα σας θαμπό; Μήπως έχετε μαύρα στίγματα που απλά δε φεύγουν; Δοκιμάστε αυτή τη γλυκιά και απλή παραλλαγή μάσκας γιαουρτιού.

Υλικά

2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι

1 κουταλιά της σούπας μέλι

Εκτέλεση

Ανακατέψτε τα συστατικά και εφαρμόστε στο πρόσωπο και το λαιμό σας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ατέλειες. Αφήστε το για περίπου 15 λεπτά προτού ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

Με τα διάφορα θρεπτικά συστατικά και τα αντιοξειδωτικά του, το γιαούρτι σάς προσφέρει μια πιο ομοιόμορφη και νεανική επιδερμίδα. Από την άλλη πλευρά, το μέλι έχει αποδειχτεί ότι καταπραΰνει το δέρμα, μειώνοντας τη φλεγμονή και τα μαύρα στίγματα όταν χρησιμοποιείται τακτικά. Για να επωφεληθείτε περισσότερο από αυτό το φυσικό συνδυασμό , μπορείτε να δοκιμάσετε να ανακατέψετε καθαρισμένα φρούτα όπως μπανάνες, λεμόνι και μούρα, τα οποία περιέχουν μια πληθώρα θρεπτικών ουσιών που είναι ευεργετικές για το δέρμα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου