Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Nέο ξέσπασμα της Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου για τη σύλληψη του πατέρα της!

Η νέα ανάρτηση της κόρης του ποινικολόγου. 


Ακόμη μία ανάρτηση στο instagram από την Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου για τη σύλληψη του πατέρα της, Αλέξανδρου, σχετικά με την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Η κόρη του ποινικολόγου ξέσπασε ξανά.

Συγκεκριμένα η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου πόσταρε το Σάββατο (20/4) ένα δημοσίευμα το οποίο είχε τίτλο: «Υπερβολές στη σύλληψη Λυκουρέζου: Μόνο στρατό δεν κατέβασαν για να συλλάβουν έναν 85χρονο!» και με αυτό τον τρόπο έδειχνε να συμφωνεί απόλυτα με το περιεχόμενο, στέλνοντας το μήνυμά της.

Nέο ξέσπασασμα της Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου για τη σύλληψη του πατέρα της!


Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Τραγικές ώρες για τον δικηγόρο! Τον έκλεισαν στο κρατητήριο!

Ραγδαίες εξελίξεις για την μαφία των φυλακών και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο! Οι ώρες που περνάει ο δικηγόρος είναι τραγικές καθώς τον έκλεισαν στο κρατητήριο!

Τη Μ. Δευτέρα θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος, που κατηγορούνται για συμμετοχή στη λεγόμενη μαφία των φυλακών.

Οι δύο γνωστοί ποινικολόγοι την Παρασκευή εμφανίστηκαν στο γραφείο του ανακριτή και πήραν παράταση έως τη Μ. Δευτέρα προκειμένου να απολογηθούν. Μέχρι τότε, θα παραμείνουν στο κρατητήριο. Στην πρώτη του δήλωση, μετά τη σύλληψή του, ο κ. Λυκουρέζος είπε «Εγώ και Θοδωρής μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014; Αν είναι δυνατόν».

Ο κ. Λυκουρέζος συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας, με τη διαδικασία να έχει χαρακτηριστικά σόου. Ο κ. Παναγόπουλος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής, στο σπίτι του στη Βούλα. «Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι μένω άναυδος, αυτό έχω να πω, τίποτα παραπάνω», ήταν η πρώτη αντίδραση του κ. Παναγόπουλου.

Αμφότεροι οι ποινικολόγοι αρνούνται τη συμμετοχή τους σε εγκληματική οργάνωση και την απόπειρα εκβίασης και υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους βασικούς κατηγορούμενους.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου