Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Μετά το Πάσχα αρχίζει το... ψήσιμο των συμβολαίων στον ALPHA

Γερμανού, Φερεντίνος, Μελέτη, Νικολούλη και Χατζηβασιλείου θα συζητήσουν για την ανανέωση των συμβολαίων τους


Μετά το ψήσιμο του πατροπαράδοτου οβελία και το τσούγκρισμα των πασχαλινών αβγών θ' αρχίσουν τα πραγματικά... γλέντια στον Alpha!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις περάσει και η Κυριακή του Θωμά θα κληθούν προς συζήτηση για την ανανέωση των συμβολαίων τους οι περισσότεροι αστέρες του σταθμού, όχι στο τέλος της σεζόν όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Πρώτα από όλα, όπως μαθαίνουμε, θα ξεκινήσει τις επαφές του με το κανάλι ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο παρουσιαστής που, όπως ακούγεται, βολιδοσκοπείται από τον ΣΚΑΙ για διάφορες παραγωγές, φαίνεται ότι παραμένει πιστός στον Alpha. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι φέτος λήγει το συμβόλαιό του, εκείνος ευελπιστεί μετά τον εορτασμό της Λαμπρής να τον φωνάξουν οι υπεύθυνοι προγράμματος για να κάνει το τελικό «deal» της παραμονής στον σταθμό και να πέσουν στο τραπέζι προτάσεις για νέα τηλεπαιχνίδια.

Η αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού Ναταλία Γερμανού, από την άλλη μεριά, γνωρίζει κι αυτή ότι μετά το Πάσχα τα επαγγελματικά της θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο.

 Η παρουσιάστρια μιλώντας στο περιοδικό «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας», όταν ρωτήθηκε αν νιώθει φέτος ότι «Καλύτερα δε γίνεται», όπως είναι και ο τίτλος της εκπομπής της, απάντησε: «Ετσι αισθάνομαι. Και νιώθω έτσι γιατί είμαι ήρεμη, ασφαλής, σε ένα ωραίο περιβάλλον με τους συνεργάτες που εδώ και καιρό επιθυμούσα, με ένα κανάλι που το νιώθω σπίτι μου και οικογένειά μου».

Εν συνεχεία η ίδια αναφέρθηκε στο συμβόλαιό της: 

«Ξέρω ότι θα μιλήσουμε ακριβώς γι' αυτό μετά το Πάσχα. Εγώ έχω τις καλύτερες προθέσεις, ελπίζω το ίδιο και ο Alpha. Μαζί με τον Alpha χτίσαμε μια ζώνη που αγαπήθηκε από το κοινό, και αυτή είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον σταθμό, μου έδειξαν εμπιστοσύνη και αγάπη, και αυτό είναι αμοιβαίο. Και ειδικά στην ενότητα των συνεντεύξεων είχα απόλυτη ελευθερία. Αυτό που θέλω στις συνεντεύξεις μου είναι ότι δεν θέλω να φέρω τον καλεσμένο μου σε δύσκολη θέση» τόνισε.

Βασική προτεραιότητα για τον Alpha, που θα τεθεί επί τάπητος μετά το Πάσχα, είναι φυσικά και τα συμβόλαια της μάχιμης δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη («Φως στο τούνελ) αλλά και της παρουσιάστριας Βίκυς Χατζηβασιλείου («Πάμε πακέτο»), οι οποίες ακούγεται ότι έχουν μπει στο... μικροσκόπιο των στελεχών του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη. Οι δύο κυρίες όμως σκοπεύουν να μιλήσουν πρώτα με το κανάλι τους και μετά να πάρουν αποφάσεις.

Φήμες πάντως που θέλουν τον Alpha να επαναδιαπραγματεύεται το κόστος των εκπομπών τους δεν ευσταθούν, αφού καταγράφουν αμφότερες υψηλές πτήσεις τηλεθέασης.

Αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη θα συνομιλήσει με τους ιθύνοντες του καναλιού την ίδια περίοδο, αφού η εκπομπή της «Μετά τα μεσάνυχτα» πάει... σφαίρα, και τέτοιο «πουλέν» δεν το αφήνεις να σου φύγει από τα χέρια. Τέλος, σύμφωνα με την Espresso, όσον αφορά το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη, αυτό δεν φαίνεται να συζητείται μετά το Πάσχα, αφού είναι σε ισχύ ως το 2020.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου