Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Νικόλας Ράπτης: «Τον Θοδωρή Μαραντίνη τον ξετινάξαμε και στενοχωρήθηκα λίγο»

Ο Νικόλας Ράπτης βρίσκεται στις Μύγες, ενότητα του The 2night show μες τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.


Σε συνέντευξή του μίλησε για το περίεργο όνομα της ενότητάς τους, αλλά και για τον Θοδωρή Μαραντίνη, τον οποίο παραδέχτηκε ότι στρίμωξαν πολύ έντονα.

Γιατί επιλέξατε αυτό το όνομα για την ενότητα σας;

Το όνομα «Μύγες» ήταν ιδέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τύπου σαν να κάνεις «βρόμικη» δουλειά.

Έχετε ένα ιδιαίτερο χιούμορ. Πιστεύεις πως είναι αποδεκτό από όλους;

Φυσικά και όχι. Δεν έχουμε όλοι το ίδιο χιούμορ, αλλά δεν με νοιάζει να είναι αποδεκτό από όλους. Οσον αφορά στους καλεσμένους, μπαίνουν συνειδητά στο καμαρίνι να κάνουμε τη συνέντευξη. Ξέρουν τι τους περιμένει.

Έχετε έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση με κάποιον καλεσμένο;

Επειδή ως Νίκος το χιούμορ μου δεν είναι τόσο επιθετικό όσο κάνουμε στις «Μύγες», νιώθω κάποιες φορές άσχημα για τον καλεσμένο. Τον Θοδωρή Μαραντίνη τον ξετινάξαμε και στενοχωρήθηκα λίγο να σου πω την αλήθεια, αλλά είναι το κόνσεπτ της ενότητας μας έτσι.

Ποιο περιστατικό από τα μέχρι στιγμής γυρίσματα θυμάσαι και γιατί;

Νομίζω πως αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι φέραμε σε δύσκολη θέση τον Μαραντίνη. Τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος είναι ετοιμόλογος,και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που είναι τρομερή. Η Παπαγεωργίου μού έκανε πολύ ευχάριστη εντύπωση. Εκτός του ότι είναι πολύ όμορφη, και ως χαρακτήρας είναι από αυτούς που λες πως θες να βγεις μαζί της να τα πείτε γιατί είναι φοβερή. Και με τη Μαρία Μπεκατωρετού περάσαμε πολύ ωραία με το σκετσάκι που κάναμε.

Πηγή: My TV

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου