Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Πανικό προκάλεσε ένα ασθενοφόρο κοντά στο σπίτι της Meghan και του Harry

Όλοι υπέθεσαν πως η Meghan γεννάει αλλά η αλήθεια ήταν άλλη

Έχουμε να δούμε την 37χρονη εγκυμονούσα Meghan Markle από τις 19 Μαρτίου του 2019, κοντά στις 40 ημέρες δηλαδή και οι πληροφορίες σχετικά με την γέννηση του παιδιού της παραμένουν μπερδεμένες.

Οι royal fans πάντως, ήταν σε συναγερμό όλο το βράδυ, μιας και ένα ασθενοφόρο κοντά στο νέο σπίτι του πρίγκιπα Harry με την Meghan προκάλεσε έναν μικρό πανικό.

Τι ακριβώς συνέβη; Πριν ένα μήνα ο Harry μετακόμισε με την αγαπημένη του στο Frogmore Cottage και χθες, Παρασκευή, εμφανίστηκε ένα ασθενοφόρο πολύ κοντά στο σπίτι κάνοντας τους πάντες να πιστέψουν πως η Meghan γεννάει από στιγμή σε στιγμή.

Η νότια κεντρική υπηρεσία ασθενοφόρων πάντως έσπευσε να διαλύσει κάθε φημολογία, μιας και το ασθενοφόρο στην περιοχή ήταν ενός οδηγού υπό εκπαίδευση το οποίο έκανε τη βάρδιά του στο Windsor. Σύμφωνα με το αμερικάνικο People, η δήλωση της υπηρεσίας έχει ως εξής:



Η υπηρεσία μας θα συνεχίζει να φροντίζει όλους τους ασθενείς του Windsor με τον συνήθη τρόπο. Δεν είναι εφικτό να σχολιάζουμε κάθε κίνηση ασθενοφόρων μας γύρω από το Windsor και η ιδιωτικότητα όλων των ασθενών πρέπει να είναι σεβαστή. Επιπρόσθετα, δεν θα σχολιάζουμε καμία κίνηση που αφορά σε μέλη της βασιλικής οικογένειας, κατέληξε η ανακοίνωση.

Πάντως, είναι απίθανο η Meghan να χρειαστεί ασθενοφόρο για να ταξιδέψει, εκτός από την περίπτωση έκτακτης ανάγκης αλλά και πάλι δεν θα υπάρχει ένα ασθενοφόρο stand by μόνο για την δούκισσα. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν ο τοκετός της Markle θα λάβει χώρα στο σπίτι αλλά ξέρουμε πως το ζευγάρι αποφάσισε να μην ακολουθήσει τα χνάρια των William και Kate και να κρατήσουν ιδιωτική τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου