Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Συνατσάκη-Σταματάκης: Σχέση χωρίς συμβάσεις

Είναι µαζί, περνούν υπέροχα, αλλά προς το παρόν δεν σχεδιάζουν να κάνουν το επόµενο βήµα στη σχέση τους µένοντας κάτω από την ίδια στέγη.

Αυτό τουλάχιστον εκµυστηρεύονται ο Αιµιλιανός Σταµατάκης και η Μαίρη Συνατσάκη στον στενό κύκλο τους, όταν οι φίλοι τους ρωτούν για τις προοπτικές της σχέσης τους.

Εκτός από το γεγονός ότι αυτή η σχέση µετράει σχεδόν έξι µήνες, οπότε θεωρούν ότι είναι νωρίς για οποιαδήποτε σοβαρή απόφαση, επιπλέον η όµορφη παρουσιάστρια, µόλις στις αρχές του περασµένου φθινοπώρου, αµέσως µετά τον χωρισµό της από τον πρώην σύντροφό της Σπύρο Χατζηαγγελάκη, µετακόµισε σε ένα ολοκαίνουργιο διαµέρισµα. ∆ύσκολα, λοιπόν, θα έµπαινε στην ίδια διαδικασία σε τόσο σύντοµο χρονικό διάστηµα. «Θέλουν να χαρούν τον έρωτά τους και δεν βιάζονται για τίποτα», εξηγεί στη Realnews στενός φίλος του ζευγαριού.

Η Μαίρη απολαµβάνει τις ανέσεις του προσωπικού χώρου της και ο Αιµιλιανός του αντίστοιχου δικού του. Οπως όλα τα ερωτευµένα ζευγάρια, περνούν κάποια από τα βράδια τους ο ένας στο σπίτι του άλλου, ειδικά τις καθηµερινές που οι υποχρεώσεις τους είναι πιεστικές και δεν τους επιτρέπουν να βρεθούν κατά τη διάρκεια της ηµέρας.


Μέχρι πρότινος η Μαίρη Συνατσάκη και ο ταλαντούχος Αιµιλιανός Σταµατάκης, όσο κι αν πολιορκούνταν από δηµοσιογράφους, αρνούνταν να αναφερθούν δηµοσίως στη σχέση τους. Σίγουροι, όµως, πλέον για τα συναισθήµατα που µοιράζονται, έχουν πάψει να κρύβονται. Άρχισαν δειλά-δειλά τις κοινές εξόδους. Αν και η αµηχανία τους είναι εµφανής µπροστά στις κάµερες, δεν διστάζουν πλέον να χαρίσουν ένα κοινό τρυφερό ενσταντανέ στους διαδικτυακούς φίλους τους. Την αρχή έκανε η Μαίρη, η οποία ανήρτησε στα social media µία φωτογραφία, όπου απεικονίζεται να φιλά τον αγαπηµένο της τρυφερά στο µέτωπο, µε τον Αιµιλιανό να χαµογελά από ευτυχία. Η φωτογραφία συνοδεύτηκε από µια λεζάντα γεµάτη νόηµα, εφάµιλλη ερωτικής εξοµολόγησης της παρουσιάστριας για τον άντρα που της άλλαξε τη ζωή: «Χρειάστηκαν 2.000 ποστ σε αυτή την πλατφόρµα για να βρω επιτέλους το πιο αγαπηµένο µου απ’ όλα...», έγραψε η παρουσιάστρια, αποδεικνύοντας ότι διανύει µια από τις πιο γλυκές περιόδους της ζωής της.

Πηγή: Realnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου