Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Χατζίδου-Παύλου: Ξεκίνησαν τις αγορές για το παιδικό δωμάτιο (φωτο)

Η Ελένη Χατζίδου θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά.

Η τραγουδίστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και η χαρά της δεν περιγράφεται. Μπορεί, η είδηση να είχε γίνει γνωστή, ωστόσο, εκείνη ήθελε να το επιβεβαιώσει με τον δικό της τρόπο και το έκανε με την κυκλοφορία του νέου της single «Η μικρή Ελένη».

Μπορεί, να μην έχει μοιραστεί με το κοινό το φύλο του μωρού της, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει τις αγορές για το παιδικό δωμάτιο.

Σήμερα, η Ελένη Χατζίδου μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου επισκέφθηκαν κατάστημα με βρεφικά είδη και την αποκάλυψη την έκανε η ίδια μέσα από το Instagram, όπου δημοσίευσε δυο φωτογραφίες. Η μια ήταν μια κούνια για αγοράκι και η άλλη για κοριτσάκι και ρωτούσε τους followers της ποια από τις δυο προτιμούν.



Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονούν να κρατήσουν το πρώτους παιδάκι στην αγκαλιά τους.

Να σας θυμίσουμε τον τρόπο με τον οποίο η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της:

«Δυο πράγματα μπορεί να καταλάβει κάποιος κοιτώντας αυτή τη φωτό κ ανοίγοντας κ τον ήχο:

Πρώτον ότι σήμερα κυκλοφορεί από τη @spicymusic_official το νέο μου single με τίτλο «Η μικρή Ελένη» και δεύτερον ότι μέσα στην κοιλίτσα μου έχω σίγουρα κάτι μικρούλι αλλά δεν ξέρω αν είναι μικρή η μικρός😛🤰🏽

Νομίζω ότι δε Θα μπορουσα να σκεφτώ να κάνω κάτι καλύτερο!

Είμαι τόσο χαρούμενη που σας ανακοινώνω την εγκυμοσύνη μου!

Κάπως έτσι ήθελα να το μάθετε!Να σας το πω εγώ μέσα από ένα τραγούδι κ ένα εξώφυλλο!

Ο @kiriakosgalinos ,ο δημιουργός του τραγουδιού,μου το έστειλε κ το άκουσα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος κ τελικά ταίριαξε τόσο πολύ μ αυτή τη συγκυρία!

Οποτε πέρα από Συνθέτης κ Στιχουργός είναι μάλλον κ μάντης.

4 στίχοι από παιδικά τραγούδακια στο ρεφραιν ενός σημερινού τραγουδιού κ να το δώσει σε μένα, ε, δεν είναι τυχαίο»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου