Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (21/4)

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο σήμερα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, η πρακτικότητα και η σταθερή σου στάση βοηθά τα επαγγελματικά σου θέματα, όπου χρειάζεται να πάρεις αποφάσεις, να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου ή να δώσεις τις αναγκαίες συμβουλές και οδηγίες σε τρίτους.

 Πολλά έχεις επιτύχει τον τελευταίο καιρό και δικαίως είσαι υπερήφανη, μπορείς όμως πολλά περισσότερα να πετύχεις, εάν αφεθείς και ζητήσεις τη βοήθεια ειδικών ή ανθρώπων που εμπιστεύεσαι. Σκέψου το…

Ίσως χρειαστείς τις συμβουλές κάποιου σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και επενδύσεων.

Τα τρέχοντα οικονομικά σου φαίνεται να πάνε αρκετά καλά, υπάρχουν όμως υποθέσεις από το παρελθόν που χρειάζονται ρύθμιση.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από το Σκορπιό και η θέση του Άρη δημιουργεί εντάσεις! Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το εργασιακό σου πρόγραμμα πίσω. Καλύτερα να πας με τη ροή σήμερα, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια. Τα πάντα πρέπει να γίνουν με μέτρο, καθώς οι υπερβολές ενδέχεται να σε  βάλουν σε μπελάδες. Σε μια κρυφή σχέση απαιτείται προνοητικότητα και ιδιαίτερη προσοχή για να μην αποκαλυφθείς!

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι θετική με το πέρασμα της Αφροδίτης στον 1ο οίκο σου και μπορείς να ασχοληθείς με την κοινωνική σου ζωή. Ερωτικά και τρυφερά συναισθήματα κρύβει η μέρα και την επισημοποίηση δεσμού, για όσες θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μην αφήνεις προοπτικές ανεκμετάλλευτες! Οργανώσου στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύεις οικονομικά.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα άστρα σε βοηθούν να κινηθείς με περισσότερη ευελιξία και διπλωματία στην πορεία που έχεις χαράξει, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή απλά δείχνοντας ότι έχεις τη διάθεση να τους κάνεις… με τη θέση του ανάδρομου Δία στον 7ο οίκο σου. Κρυφές καταστάσεις και συγκρούσεις με το φιλικό σου περιβάλλον θα σε προβληματίσουν ιδιαίτερα. Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με υπομονή. Να έχεις πίστη στον εαυτό σου.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σου δυσκολεύουν, όμως εσύ ξέρεις πώς να κερδίζεις τους άλλους. Εκμεταλλεύσου τα ταλέντα σου και πίστεψε στον εαυτό σου! Σύντομα θα δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται. Ετοιμάσου να δεχτείς απρόσμενες επισκέψεις από φίλους. Θα υπάρξουν ανταλλαγές ιδεών και απόψεων με δημιουργικό τρόπο, με αποτέλεσμα να νιώσεις ικανοποίηση στο τέλος της ημέρας με το εξάγωνο της Σελήνης σε αρμονία με το ωροσκόπιό σου.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

ΛΕΩΝ

Η ένταση είναι αυτή που κυριαρχεί στο ερωτικό παιχνίδι, αλλά οι κανόνες μπορούν εντελώς ξαφνικά να αλλάξουν με το τρίγωνο του Ουρανού. Επίλεξε αν θα τους ακολουθήσεις ή αν θα αποχωρήσεις από τη σχέση αυτή. Προχώρησε στο δρόμο σου, σε περιμένουν θετικές εκπλήξεις. Μέσα από την αγάπη και την αποδοχή του εαυτού σου επιλέγεις και αυτούς που βάζεις στη ζωή σου…

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην βγάζεις τον κακό σου εαυτό και εκνευρίζεσαι με τους φίλους και συνεργάτες. Ξεσπάς σε λάθος άτομα εξαιτίας της κούρασης και της έντασης που είναι διάχυτη σήμερα! Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς να επηρεάζει τον 7ο οίκο σου -τομέα του γάμου και των συνεργασιών σου- με εντάσεις και έλλειψη πραγματικότητας.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.

ΖΥΓΟΣ

Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλεις την προσωπικότητά σου με τη θέση της Σελήνης σε ισορροπία στο ωροσκόπιό σου. Θα μπορέσεις να επιβάλλεις τις επιθυμίες σου με σχετική άνεση στη δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινείσαι. Στα οικονομικά σου καλό είναι να μάθεις να πειθαρχείς και να μην παρασύρεσαι σε δαπάνες που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 25, 8.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα έχε τις κεραίες σου τεντωμένες, γιατί κάτι χαρμόσυνο θα συμβεί στο γάμο ή τις συνεργασίες σου με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Μην μένεις αδρανής από ανούσιες ανασφάλειες. Στα οικονομικά θα σε απασχολήσει το θέμα των εξόδων μέσα στο χώρο του σπιτιού σου. Μπορείς να βρεις όμως τι έχει προκαλέσει το πρόβλημα, αν ψάξεις.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής από τον Κριό ευνοεί τον 5ο οίκο σου. Θα πρέπει να αξιολογήσεις συγκεκριμένα θέματα που θα προκύψουν στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρα σου. Κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις ίσως θα πρέπει να τις αναβάλλεις για λίγο και η νευρικότητα θα σου χαλάσει τη διάθεση. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα στην εργασίας σου δεν είναι και τόσο εύκολα…

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 27.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα σου χαρίζουν μια μέρα ευνοϊκή, μιας και μπορείς να λύσεις τις επικοινωνιακές διαφωνίες των προηγούμενων ημερών και να γεφυρώσεις τυχόν χάσματα που προέκυψαν από πρόσφατες αντιπαραθέσεις με την σύνοδο του Ερμή! Τα αισθηματικά αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σκέψου θετικά και απόλαυσε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα με τον Ήλιο σε έξαρση
στον Κριό και τον 3ο οίκο σου. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σε απογειώσουν. Κράτησε τη θετική σου διάθεση και απόλαυσε το βραδάκι, που ξεκινά παρέα με τον ταίρι σου ή αν είσαι single με αγαπημένους φίλους.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σημερινή μέρα σε κατευθύνει ακριβώς σε αυτό που επιθυμείς, είτε είναι δημιούργημα, νέα ιδέα ή κάποια σχέση, με τον Άρη να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου. Θα υπάρξουν δυσκολίες, οργανώσου όμως γιατί μόνον έτσι θα αγγίξεις την επιτυχία. Συναρπαστικές περιπέτειες έρχονται στην επιφάνεια και φωτίζονται οι υψηλότεροι στόχοι σου. Με ρεαλισμό και αισιοδοξία, οργάνωσε το πρόγραμμά σου.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10.

Αλίντα Κανάκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου