Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Μια επαγγελματίας κυρίαρχος αποκαλύπτει τις φαντασιώσεις των πελατών της

Μια επαγγελματίας κυρίαρχος αποκάλυψε μερικά από τα πιο ακραία αιτήματα που έλαβε ποτέ από πελάτες – και πότε τράβηξε την δική της κόκκινη γραμμή και αρνήθηκε.

Η Goddess Aviva με βάση ένα μπουντρούμι στην Νέα Υόρκη, προσφέρει σαδομαζοχιστικές, D/s συνεδρίες, σε άτομα υποτακτικού προσανατολισμού επί πληρωμή. Μερικές από αυτές τις δραστηριότητες είναι η πρόκληση πόνου, ο εξευτελισμός, ο περιορισμός, ο φετιχισμός, οι σκηνοθετημένες απαγωγές ακόμα και η λατρεία “δύσοσμων παπουτσιών”, που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως δυσάρεστες εμπειρίες υπό κανονικές συνθήκες.

Δουλεύοντας ως κυρίαρχος για περισσότερα από πέντε χρόνια, αποκαλύπτει ότι εκπαιδεύτηκε από την πιο αξιοσέβαστη Dominatrix (θηλυκό γένος του όρου “dominator” (κυρίαρχος) στη λατινική γλώσσα) όπου έμαθε την τέχνη, προτού δημιουργήσει την δική της επιχείρηση.

Η Aviva έχει ύψος 1.60 μ., ζυγίζει 54 κιλά, ενώ διαθέτει μεγάλο μπούστο, λεπτή μέση και έντονους γοφούς. Περιγράφει τον εαυτό της στην ιστοσελίδα της ως “Αυτό από το οποίο είναι φταγμένες οι φαντασιώσεις”, ενώ αναφέρει ότι μπορεί να συνομιλά με την ίδια ευκολία για την αγαπημένη της έκθεση στο Met, όπως για τις αγαπημένες της μεθόδους για την εκπαίδευση σκλάβων.

Η Aviva είχε ανέκαθεν μια κυρίαρχη προσωπικότητα, και λέει ότι άρχισε να χειραγωγεί και να υποτάσσει τους άλλους αδιάκριτα στην προσωπική της ζωή, για την διασκέδαση και την ικανοποίηση της.

Τώρα ως επαγγελματίας Dominatrix, τονίζει ότι δεν προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες ή γυμνό – ωστόσο οι πελάτες εξακολουθούν να την ρωτούν. “Οι συνεδρίες είναι πραγματικά διαφορετικές από το ένα άτομο στο άλλο ανάλογα με το ποια είναι τα αμοιβαία ενδιαφέροντα μας, αλλά πάντα υπάρχει κάποιο στοιχείο ανταλλαγής ενέργειας.”

“Συνήθως οι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή μαζί μου δεν ενδιαφέρονται για τυπικές σεξουαλικές πράξεις, έρχονται σε μένα για να βιώσουν την υποταγή, να νιώσουν ψυχική ανακούφιση από τον έλεγχο που ασκούν, επιτρέποντας σε κάποιον άλλον να λάβει όλες τις αποφάσεις, και να εκπαιδευτούν στο BDSM”.

Αποσαφηνίζοντας τις υπηρεσίες της, είπε: “Προσφέρομαι για συνεδρίες εντός του τομέα του BDSM – αυτό σημαίνει “Δεσμά & Πειθαρχία” (B/D), “Κυριαρχία & Υποταγή” (D/S) , “Σαδισμός & Μαζοχισμός” (S/M).” (Ο όρος αυτός χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα ευρύ φάσμα ερωτικών δραστηριοτήτων και συμπεριφορών ανάμεσα σε συναινούντες ενήλικες. Παράλληλα περιγράφει και διάφορες μορφές διαπροσωπικών σχέσεων, αλλά και κάποιες ξεχωριστές υποκουλτούρες και τάσεις που εκφράζονται μέσα από αυτό.)

Είναι πάντα η κυρίαρχος και ποτέ η υποτακτική, αλλά είπε ότι εξακολουθεί να λαμβάνει αιτήματα από ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν ρόλους. Δήλωσε ότι: “Πολλά από τα αιτήματα που δέχομαι στις συνεδρίες με πελάτες έχουν καταλήξει στα σκουπίδια επειδή δεν αξίζουν απάντηση.”

“Το “περίεργο” είναι υποκειμενικό, αλλά είναι κάτι πολύ μακριά από μένα το να μου ζητήσει κάποιος να με δέσει και να με γαργαλήσει.”

“Δεν ξέρω γιατί κάποιος θα ήθελε να χάσει το κομμάτι που είμαι ο κυρίαρχος, αλλά οι άνδρες έχουν την τάση να χάνουν προφανείς πληροφορίες όλη την ώρα και πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να πάρουν αυτό που θέλουν ανεξάρτητα με ποιον επικοινωνούν.”

Εκτός από την επαγγελματική της ζωή, η Aviva έχει και έναν “κυρίαρχο” τρόπο ζωής, διατηρώντας μια προσωπική σχέση με έναν άντρα ο οποίος κάνει τις καθημερινές της δουλειές, “Πηγαίνει να κάνει τα ψώνια μου, έρχεται για να καθαρίσει το διαμέρισμα μου, μου αγοράζει δώρα, και κάνει μικροδουλειές.”

“Στην σχέση μας εγώ έχω το πάνω χέρι και αυτός είναι ο υποτακτικός και το δέχεται,” λέει Aviva  και συνεχίζει λέγοντας πως “Όταν έρχεται για να με εξυπηρετήσει, πάντα βεβαιώνομαι να είναι ενυδατωμένος. Πάντα χύνω νερό στο μπολ του “pet” μου, και στην συνέχεια μου αρέσει να προσθέτω λίγο από το σάλιο μου σε αυτό.”

Αρκετοί πελάτες της, κάνουν επίσης δουλειές γι’ αυτήν.”Έχω αρκετούς προσωπικούς σκλάβους που φροντίζουν για το καθάρισμα, το μαγείρεμα, το πλύσιμο των ρούχων και τις εξωτερικές δουλειές. Ως κυρίαρχη θεά, δεν πρέπει ποτέ να καθαρίζω την τουαλέτα μου. Μου αρέσει να βλέπω έναν σκλάβο στα γόνατα και να καθαρίζει.”

Της αρέσει επίσης να εργάζεται και με ζευγάρια, ενώ έχει μια λίστα επιθυμιών στον ιστότοπο της, όπου οι υποτακτικοί της μπορούν να της κάνουν ακριβά δώρα, όπως ένα ζευγάρι γόβες Louboutin.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου