Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

The Final Four: Τα πάνω κάτω στο σόου – Χατζηγιάννης: «Ότι πιο γαμ…το έχουμε δει» (βιντεο)

"Ήσασταν υπέροχοι, καταπληκτικοί"

Μια μονομαχία γιγάντων, όπως την χαρακτήρισαν, είδαμε στη σκηνή του The Final Four ανάμεσα στον Παναγιώτη και τον Γιάννη. Με όπλο τις φωνητικές του δυνατότητες, ο νεαρός Παναγιώτης βρέθηκε στο τάλεντ σόου με στόχο να κατακτήσει την κριτική επιτροπή.

Μέσα από την αρχική του εμφάνιση, ο διαγωνιζόμενος του The Final Four κατόρθωσε να αποσπάσει τα τρία πολυπόθητα «ναι» από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Ελένη Φουρέιρα και τον Μιχάλη Κουινέλη και να περάσει στην φάση της «μονομαχίας». Σαν αντίπαλο δε δίστασε να επιλέξει δε ένα εκ των φαβορί, τον Γιάννη Λάφη.

Όσο και αν αυτή η επιλογή αιφνιδίασε κοινό και επιτροπή, η τραγουδιστική αναμέτρηση που ακολούθησε αποζημίωσε τους πάντες!«Είμαστε όλοι λαχανιασμένοι. Μας δώσατε τόση ένταση και οι δύο, τρελαίνομαι » ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Κουινέλης μετά το τέλος της μονομαχία των δύο διαγωνιζομένων. «Είστε ότι πιο μαγικό και κορυφαίο σε επίπεδο ενέργειας έχω δει. Ήσασταν υπέροχοι, καταπληκτικοί».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τη σειρά του, σχολίασε εμφανώς ενθουσιασμένος αυτή την αναμέτρηση λέγοντας: «Ήταν ότι πιο εκρηκτικό και ότι πιο, συγχωρέστε μου την έκφραση, γαμ…το έχουμε δει στο Final Four».Νικητής της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Παναγιώτης «εκθρονίζοντας» τον Γιάννη Λάφη!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου