Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Ο Γιώργος Γαλίτης εξηγεί γιατί απουσιάζει 20 χρόνια από την τηλεόραση

"Δεν κάνουμε δουλειές, κάνουμε δουλίτσες"

Έπειτα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, ο Γιώργος Γαλίτης μίλησε στην κάμερα του “Πρωινού” και αναφέρθηκε στις προτάσεις που δεν δέχεται από τα κανάλια τα τελευταία χρόνια. Δε δίστασε, μάλιστα, να εκφράσει ευγενικά ένα παράπονο για αυτό.

Ο ηθοποιός, που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Αλίμονο στους νέους” στο θέατρο Coronet, σημείωσε με χιούμορ πως είναι πιο πιθανό να τον δούμε σύντομα σε κάποια σειρά του εξωτερικού παρά… ελληνική!

“Πιο εύκολα θα με βλέπατε στην Αμερικανική τηλεόραση ή σε κάποιο άλλο πλανήτη παρά στην Ελλάδα, πιστεύω” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γαλίτης. “Έχω να κάνω 20 χρόνια τηλεόραση, δεν είχα ποτέ προτάσεις” παραδέχθηκε με ειλικρίνεια.

“Είχα κάποια υπαρξιακά θέματα, πως δεν είμαι για παράδειγμα καλός, αλλά τα έχω ξεπεράσει. Όταν είσαι ηθοποιός του θεάτρου οφείλουν κάποιοι τηλεοπτικοί να σε ξέρουν και να σε ψάχνουν. Συνήθως στα κανονικά κράτη τους καλούς τους ψάχνουν, εδώ δεν γίνεται. Εδώ είναι να… γίνει η δουλίτσα μας” πρόσθεσε ο ηθοποιός.



“Δεν κάνουμε δουλειές, κάνουμε δουλίτσες” κατέληξε ο Γιώργος Γαλίτης στα λεγόμενα του

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου