Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Ανέκδοτο: Ο πλαστικός και η ξανθιά

Μία ξανθιά είχε μικρό στ%θος κι έψαχνε λύση στο πρόβλημά της δοκίμασε πολλές μεθόδους ανόρθωσης μεγέθυνσης προσθήκης σιλικόνης αλλά τίποτα. 

Κάποτε βλέπει μια σχετική αγγελία σε εφημερίδα και κλείνει ραντεβού.
Ο “γιατρός” της λέει:

– “Η μέθοδός μου είναι ασυνήθιστη αλλά αποτελεσματική αλλα θα σε κανω…ΤOYMΠΑΝΟ

Το χεις; τη ρωτα;

και λεει η ξανθια…

ΑΝΕΤΑ

θα σας δώσω μια αλοιφή με την οποία θα πρέπει κάθε μέρα στις 12το μεσημέρι να αλείφετε στο στ#θος σας τραγουδώντας το τραγουδάκι μια ωραία πεταλούδα.Προσέξτε όμως θα πρέπει να κάνετε τη θεραπεία χωρις να παραλείψετε…

καμία αν καποιά την παραλείψετε δε θα έχει αποτέλεσμα.

Η κοπέλα υποσχέθηκε να τηρήσει τις οδηγίες κι έφυγε. Την επόμενη μέρα στις δώδεκα ακριβώς μέσα στο δωμάτιό της άρχισε να αλείφει την αλοιφή και τραγουδούσε “μια ωραία πεταλούδα, μια ωραία πεταλούδα..”. Στις τρεις-τέσσερις μέρες παρατήρησε σημαντική βελτίωση. Και χαρούμενη συνέχισε τη θεραπεία.

Έτυχε μια απ τις επόμενες μέρες το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε να πέσει σε μποτιλιάρισμα. Βιαζόταν να φτάσει στο σπίτι της πριν τις δώδεκα η ώρα για τη θεραπεία. Αλλά έφτασε δώδεκα η ώρα κι ακόμα ήταν μέσα στο λεωφορείο. “Δε βαριέσαι, μπροστά στο ωραίο στnθoς που θ αποκτήσω, κομμάτια να γίνει”, σκέφτηκε κι αμέσως γδuθnκε απ τη μέση κι επάνω, άλειψε την αλοιφή στο στnθoς της κι άρχισε την εντριβή και το τραγούδι: “μια ωραία πεταλούδα, μια ωραία πεταλούδα…”.

Το πλήθος θορυβημένο άρχισε να γελάει, να σφυρίζει, να φωνάζει… Σε μια στιγμή ο οδηγός, έχοντας ακούσει τη φασαρία, σταματάει και πηγαίνει να δει τι συμβαίνει.

Ανοίγει δρόμο μέσα απ το πλήθος και μόλις βλέπει την κοπέλα παγώνει. Έντρομος κοιτάζει το ρολόι του, κατεβάζει το παντελόνι του κι αρχίζει να παίζει το πeo…. του τραγουδώντας: “ω, έλατο, ω έλατο, μ αρέσεις, πώς μ αρέσεις… “.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου