Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Προβλέψεις για σήμερα (21/3)


Πώς θα είναι η μέρα σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Με την κίνηση του Κρόνου στους τομείς των φίλων και των επιθυμιών σου, μάθε να δίνεις στους άλλους αυτά που θέλεις να σου δίνουν.
Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με τις φιλίες σου, να αντιμετωπίσεις κοινωνικές υποθέσεις πιο ξεκάθαρα ίσως και λίγο πιο αυστηρά. Προσπάθησε να κατευνάσεις το άγχος σου στα εργασιακά και εμπιστεύσου τον εαυτό αλλά και το ένστικτό σου. Μην απομακρύνεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου. Η περίοδος που διανύουμε είναι λίγο σκληρή και θα αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες καλύτερα αν νιώθεις ασφαλής συναισθηματικά. Εσύ που είσαι μόνη, επίλεξε ευχάριστους, έμπιστους και θετικούς ανθρώπους για να περάσεις όμορφα τη βραδιά σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με τον Κρόνο να μετακομίζει στο 10ο ηλιακό σου οίκο θα επανεξετάσεις την επαγγελματική σου στάση, τις ευθύνες και τα εξωτερικά σημάδια που λαμβάνεις. Είναι  μια εποχή που θα λάβεις την αναγνώριση για την οποία έχεις δουλέψει σκληρά και για τα επόμενα τρία χρόνια θα καταφέρεις να επιτύχεις στο έπακρο τους στόχους σου. Φρόντισε τον ερωτικό σύντροφό σου και απόψε αφιερώσου του ψυχή και σώμα. Εσύ που είσαι μόνη, αν και διανύεις μια πολύ καλή εποχή για τη συναισθηματική σου ζωή, τα όσα συμβαίνουν γύρω μας σε αναγκάζουν να είσαι προσεκτική στις όποιες επαφές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με την είσοδο του Κρόνου ξεκινά για σένα μια περίοδος οικοδόμησης και μεγαλύτερης ατομικής δύναμης. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό από μια αξιόπιστη σχέση σου με την πραγματικότητα και από την σταθερή πλέον θέση σου απέναντι στις προτεραιότητές σου. Μιας και οι συνθήκες το επιβάλλουν, οργάνωσε μια ρομαντική βραδιά απόψε με τον ερωτικό σου σύντροφο και μείνετε τα δύο σας. Εσύ που είσαι μόνη, κάλυψε προς το παρόν τις ανάγκες σου με λίγους, καλούς και εκλεκτούς φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Οι αξίες σου αναγνωρίζονται και εξελίσσονται με τη διαμετακόμιση του Κρόνου στο ηλιακό 8ο οίκο σου. Όσο τουλάχιστον σου επιτρέπεται με τις τρέχουσες συνθήκες μπορείς να διαπραγματευτείς νέες εργασιακές προτάσεις και συμφωνίες. Η σωστή και ουσιαστική επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου θα φέρει λύσεις και θα απαλλάξει και τους δύο από ανασφάλειες. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περιμένεις ειδήσεις και νέα από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ ♌

Έχεις την ευκαιρία και τη δυνατότητα να βελτιώσεις ουσιαστικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις με την κίνηση του Κρόνου. Μια επιρροή που θα κρατήσει για τα επόμενα τρία χρόνια. Διατήρησε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους δείχνοντας κατανόηση κάποιες φορές και αποφεύγοντας τις διαφωνίες και τις εντάσεις. Η συντροφικότητα και η τρυφερότητα υπερτερούν και επισκιάζουν τους φόβους στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες ευνοούνται αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ο Κρόνος ξεκινά σήμερα τη μεταφορά του στον ηλιακό 6ο οίκο σου για τα επόμενα χρόνια ευνοώντας την εργασία, τις καθημερινές υποθέσεις, τις ρουτίνες, την υγεία και τα προγράμματα αυτοβελτίωσης και φροντίδας. Αυτήν την περίοδο ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται το ενδιαφέρον σου για αυτό μπορεί να κάνεις και κάποιες υποχωρήσεις απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, απολαμβάνεις το φλερτ έστω και μέσω διαδικτύου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ο Κρόνος ξεκινά σήμερα τη διαμετακόμιση του στον ηλιακό 5ο οίκο σου ευνοώντας την ποιότητα και όχι την ποσότητα για τη συναισθηματική σου ζωή, την ψυχαγωγία και την αναψυχή. Οι επαγγελματικές σου δυνατότητες διακρίνονται και ανταμείβονται έστω και με αργούς ρυθμούς. Μην εκμεταλλεύεσαι την προσφορά και τα συναισθήματα του ερωτικού σου συντρόφου και μη θεωρείς τίποτα δεδομένο. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου αυξάνεται κι έτσι μπορείς να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Aναζητάς σήμερα την ασφάλεια, την αρμονία και τη ζεστασιά του σπιτιού σου αλλά και τη συντροφιά και το ενδιαφέρον αγαπημένων σου προσώπων, κάτι φυσικά που θα διαρκέσει πολύ. Με λίγη υπομονή θα καταφέρεις να διασφαλίσεις στον εαυτό σου την επαγγελματική επιτυχία που επιδιώκεις. Δικαιολόγησε την γκρίνια και τη συμπεριφορά του ερωτικού σου συντρόφου και μην δίνεις έκταση. Φρόντισε να τον καθησυχάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση και μια προσέγγιση ανεβάζει την ψυχολογία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τα ενδιαφέροντά σου εξελίσσονται και γίνεσαι πιο συνεπής σε ορισμένα θέματα και μελέτες, με τη διέλευση του Κρόνου στον τομέα της επικοινωνίας σου. Η ανάγκη σου για βαθύτερες συνομιλίες και κάποια ανυπομονησία για περισσότερες επιφανειακές συνδέσεις και θέματα σου αποσπούν την προσοχή. Καιρός είναι τώρα, που έχεις απομονωθεί με τον ερωτικό σύντροφό σου, να δεις και να αντιμετωπίσεις  με μεγαλύτερη σοβαρότητα τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα προσαρμοσμένες στις υπάρχουσες συνθήκες και μη μελαγχολείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ο Κρόνος αφήνει σήμερα το δικό σου ζώδιο, αν και θα επιστρέψει τον Ιούλιο έως και το Δεκέμβριο όπου και θα φύγει οριστικά. Η μετακίνηση του στο 2ο ηλιακό σου σπίτι σηματοδοτεί ένα νέο στάδιο, εκείνο της αποτίμησης, της αποτελεσματικότητας, της αυτοεκτίμησης και των οικονομικών σου. Μιας και θα κλειστείτε σήμερα στο σπίτι με τον ερωτικό σύντροφό σου, τουλάχιστον ανανεώστε την ερωτική σας ζωή. Εσύ που είσαι μόνη, ένα άτομο φαίνεται να σου εμπνέει την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεσαι έστω και εξ’ αποστάσεως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σου ζώδιο προσθέτει ενδιαφέρον στη μέρα σου και σε κάνει να νιώθεις και να σκέφτεσαι πιο αισιόδοξα. Η ένταση που επικρατεί στον εργασιακό σου χώρο λόγω των συνθηκών και όχι από παγίδες του πλανητικού σκηνικού, χρειάζεται προσοχή. Μην λειτουργείς εγωιστικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και λάβε υπόψη σου και τη δική του ψυχολογία που δεν είναι και η καλύτερη. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από νέες γνωριμίες και μην διακινδυνεύεις τις ισορροπίες σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η μετακίνηση του Κρόνου σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο περισυλλογής, πνευματικής ανανέωσης και μεγαλύτερης προσοχής στην ψυχικής και συναισθηματική σου υγείας. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς στα εργασιακά προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Μικρά ανόητα μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου μπορούν να διαταράξουν τις ισορροπίες της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, μη σταματάς να ονειρεύεσαι.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου