Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Άση Μπήλιου: Αυτή είναι η πολύ δύσκολη περίοδος – Πότε κορυφώνεται;

"Όλα αυτά θα αρχίσει να μας τα δείχνει στην πραγματικότητα από..."

Ο κορονοϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή ολόκληρου του πλανήτη. Η Άση Μπήλιου, στην αρχή των αστρολογικών προβλέψεων
Στη φωλιά των Κου Κου, μίλησε για την περίοδο που βιώνουμε, τι ακριβώς συμβαίνει αστρολογικά, πότε κορυφώνεται η κατάσταση και πότε θα αρχίσουμε να βλέπουμε φως.

“Σιγά σιγά αρχίζουν να μεγαλώνουν οι μέρες μας, το φως πιστεύω θα το νικήσει το σκοτάδι στο τέλος, πού θα πάει; Την Κυριακή ο Κρόνος θα φύγει από τον Αιγόκερο και θα μπει στον Υδροχόο, όπου θα μείνει μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο βοηθάει πάρα πολύ την τεχνολογική πρόοδο, με την συλλογική δουλειά, την ευαισθητοποίηση για το κοινό καλό και σε σχέση με το περιβάλλον και την κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα. Όλα αυτά θα αρχίσει να μας τα δείχνει στην πραγματικότητα από τον Δεκέμβρη και μετά, όταν θα περάσει κανονικά για να μείνει σε αυτό το ζώδιο.

Επειδή πηγαίνοντας προς το τέλος Μαρτίου θα έχουμε μια σύνοδο Άρη Κρόνου στον Υδροχόο, η οποία είναι αρκετά δύσκολη, αυτό θα είναι και το τελευταίο πολύ δύσκολο κομμάτι. Άρα, μερικές μέρες ακόμα. Δεν είναι αύριο, αλλά θεωρώ ότι μέχρι τις αρχές Απριλίου είναι και το πιο περίεργο και απαιτητικό κομμάτι. Πρέπει να προσέχουμε όλοι”, τόνισε η Άση Μπήλιου.Η Άση Μπήλιου προχώρησε κανονικά στις αστρολογικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου