Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Δάκρυσε στο MasterChef ο Ηρακλής μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του

"Ήταν μια χαρά, σηκώθηκε μια μέρα, δεν ήταν καθόλου καλά, την επόμενη μέρα μάθαμε τα δυσάρεστα νέα..." 

Μια έντονη συναισθηματικά στιγμή είχε, το βράδυ της Τρίτης, ο Ηρακλής Αποστολίδης στο επεισόδιο του MasterChef.

Ο νεαρός παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση και μια ερώτηση του Σωτήρης Κοντιζά στάθηκε ικανή να τον συγκινήσει.

“Στο Τεστ Δημιουργικότητας σκεφτόμουν τον πατέρα μου. Ήταν οι μέρες εκείνες που τον κηδέψαμε οπότε, όπως και να ‘χει, το μυαλό μου ήταν στη μάνα και την αδελφή μου. Οι εικόνες γυρνούσαν μέσα στο μυαλό μου” σημείωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός διαγωνιζόμενος προχωρώντας στην συγκινητική περιγραφή για τον θάνατο του πατέρα του.

“Ήταν μια χαρά, σηκώθηκε μια μέρα, δεν ήταν καθόλου καλά, την επόμενη μέρα μάθαμε τα δυσάρεστα νέα. Δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι για αυτό και έχω βάλει στόχο στη ζωή μου, με βάση το παιχνίδι, ότι δεν έχουμε προβληματισμούς εδώ πέρα μέσα. Δεν έχουμε άγχος για κάτι ούτε είναι κάτι που γίνεται μέσα και είναι κάτι τόσο κακό.

Άμα φύγεις από το παιχνίδι, έφυγες” τόνισε, εμφανώς συγκινημένος, στην κάμερα ο παίκτης του MasterChef. “Από τα 13 μου μέχρι και σήμερα, τον πατέρα μου τον σκέφτομαι κάθε μέρα γιατί δεν θέλω να φύγει ποτέ από τη μνήμη μου. Η φωνή, λένε, είναι το πρώτο πράγμα που ξεχνάς από έναν άνθρωπο. Εγώ την έχω ξεχάσει εδώ και πολλά χρόνια. Το δεύτερο είναι η εικόνα. Όσο πιο πολύ τη δουλεύεις, τόσο πιο πολύ την κρατάς φρέσκια. Οπότε έχω διαλέξει να την φρεσκάρω συνέχεια στη μνήμη μου, όσες εικόνες μπορώ να θυμάμαι για να μην τις ξεχάσω ποτέ”.“Όταν έλεγα πως είναι εκεί που είναι, αυτό θα τον ρωτούσα μόνο και αν είναι ευχαριστημένος με αυτό που είμαι σήμερα. Τίποτα άλλο” κατέληξε βουρκωμένος ο Ηρακλής

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου