Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Live News – “Μας έδιωξαν κακήν κακώς από το Αζερμπαϊτζάν”

"Να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες μόνο αν υπάρξει ασφάλεια"

Στο έκτακτο Live News, το βράδυ της Τρίτης, ο Νίκος Ευαγγελάτος μίλησε ζωντανά με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Ο βασιλιάς των κρίκων “μένει σπίτι” και μίλησε με χαμόγελο για τις δύσκολες στιγμές που όλοι βιώνουμε με την εξάπλωση του κορονοϊού ενώ αναφέρθηκε και στην περιπέτεια που έζησε πριν λίγα 24ωρα στο Αζερμπαϊτζάν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πετρούνιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως “φτάσαμε στο Αζερμπαϊτζάν, ήμουν σε πολύ καλή φόρμα, έγινε ο αγώνας και προκρίθηκα στον τελικό με την πρώτη καλύτερη βαθμολογία προκρίθηκα στον τελικό. Παρασκευή βράδυ στις 22:30, δηλαδή ούτε 12 ώρες πριν τον τελικό, μας είπαν ότι έπρεπε να φύγουμε κακήν κακώς. Αρχίσαμε να ψάχνουμε εισιτήρια και σταθήκαμε τυχερή γιατί δυο τρεις πτήσεις αργότερα σταμάτησαν να πετούν αεροπλάνα από το Αζερμπαϊτζάν και κάποιοι αθλητές έμειναν εκεί. Δεν είχαν τρόπο να γυρίσουν”.

Όσον αφορά στην πιθανή αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, ο χρυσός ολυμπιονίκης πρόδωσε πως “είναι κάτι που βασανίζει τα μυαλά όλων των αθλητών παγκοσμίως καθώς είναι ο απώτερος σκοπός και στόχος όλης της τετραετίας. Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι πως θα γίνουν. Σίγουρα υπάρχει πολύ πράγμα από πίσω και θα κάνουν τα πάντα να το κρατήσουν αυτό. Προέχει όμως η υγεία των αθλητών και ως τώρα, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως μας έδιωξαν από το Αζερμπαϊτζάν και ακυρώθηκε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα ήταν στο τέλος Μαϊου”.“Θέλω πολύ να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες μόνο αν υπάρξει ασφάλεια” τόνισε, επίσης, ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Live News.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου