Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκαλύπτει τα πάντα για τη νέα της εκπομπή (βιντεο)

"Όταν μου είπαν το κόνσεπτ είπα αμέσως ναι γιατί μου έκανε "κλικ" το έξω..."

Για όλα όσα θα δούμε στη νέα εκπομπή του Alpha, “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι” μίλησε η Αντελίνα Βαρθακούρη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στο Happy Day.
Η παρουσιάστρια έδωσε πολλές πληροφορίες ενώ παρακολουθήσαμε και τα πρώτα πλάνα από τη νέα της εκπομπή!

“Θα σηκώνω τις γειτονιές στο πόδι! Θα είμαι ένα κορίτσι του δρόμου” σημείωσε με ενθουσιασμό η Αντελίνα Βαρθακούρη προσθέτοντας πως “τρελαίνομαι που θα έχω ουσιαστική επικοινωνία με τον κόσμο. Να τους βλέπεις, να τους έχεις απέναντι σου, να σου μιλούν οι άνθρωποι και να στα λένε όλα! Να παίζεις, να τους τρελαίνεις, να γελάτε, να κερδίζουν, να σου λένε τα θέματα τους και να κερδίζουν χρήματα”!

Επίσης, η παρουσιάστρια που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την παρουσία στο Globetrotters υπόσχεται πως η νέα καθημερινή εκπομπή θα έχει “πάρα πολύ γέλιο! Θα τσαλακώνομαι εντελώς, θα πέφτω μες στη μέση του δρόμου, θα χτυπάω κουδούνια και θα χορεύω μες στη μέση κεντρικού δρόμου”!

“Στο Globetrotters τα έκανα όλα γιατί ήμουν στο Βιετνάμ, τώρα εδώ είναι αλλιώς γιατί εδώ ο κόσμος με γνωρίζει. Με αναγνωρίζουν και οι γυναίκες με καλοδέχονται ζητώντας μου συμβουλές” δήλωσε με χαμόγελο η Αντελίνα Βαρθακούρη. “Όταν μου είπαν το κόνσεπτ είπα αμέσως ναι γιατί μου έκανε “κλικ” το έξω”!Η Αντελίνα Βαρθακούρη έρχεται πανέτοιμη για όλα στον Alpha!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου