Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Η Κατερίνα Λέχου κατανοεί αλλά ο Αντίνοος Αλμπάνης ενοχλείται (βιντεο)

"Οι εκπομπές έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη να κάνουν νούμερα που για να σε καλέσουν θα πρέπει είτε να έχεις σφάξει την μάνα σου την προηγούμενη μέρα, είτε να έχεις περάσει καρκίνο προχτές".

Στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ1 η Κατερίνα Λέχου και ο Αντίνοος Αλμπάνης, έχοντας αποφύγει την παρουσία δημοσιογράφων μίλησαν -μεταξύ άλλων- για τις ερωτήσεις που δεν τους αρέσουν.

 Κι ενώ η Κατερίνα Λέχου κινήθηκε σε χαμηλούς τόνους και έδειξε κατανόηση, ο Αντίνοος Αλμπάνης δεν έκρυψε την ενόχλησή του από το… αναγκαίο κακό, τους δημοσιογράφους.

“Καλώς ή κακώς έχουμε συνηθίσει να έχουμε απέναντί μας έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι δημοσιογράφος, μιας άλλης δουλειάς τελοσπάντων, και είναι άλλη η ατμόσφαιρα.

Ξέρουμε εξαρχής ότι αυτά τα οποία λέμε είτε δεν θα ακουστούν, είτε θα κοπούν σε ένα μοντάζ, γιατί τους ενδιαφέρει κάτι άλλο από αυτό το οποίο σου λένε. Ξεκινά μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που όμως το ζητούμενο είναι κάτι άλλο. Θα σε ρωτήσουν για την Eurovision, αν σε πειράζει που ο νικητής ενός talent show κάνει θέατρο… Αυτό δεν είναι περίεργο;

Οι εκπομπές έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη να κάνουν νούμερα που για να σε καλέσουν θα πρέπει είτε να έχεις σφάξει την μάνα σου την προηγούμενη μέρα, είτε να έχεις περάσει καρκίνο προχτές. Τώρα πρέπει να μιλήσεις για τη ζωή σου, πρέπει να μιλήσεις για τον γάμο σου, πρέπει να μιλάς για το αν έχει προβλήματα στον γάμο σου, πώς διατηρείσαι τόσο νέα, τι κρέμες βάζεις…” ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Τότε η Κατερίνα Λέχου είπε για την δική της εμπειρία: “Εμένα μου έκαναν επί χρόνια την ερώτηση γιατί δεν κάνω παιδί. Είναι πολύ προσωπικό. Άκομψη ερώτηση. Μπορεί να μη θέλω και να απολογούμαι για το ότι μπορεί να μη θέλω να κάνω παιδιά”.

Για τη δημοσιοποίηση του προβλήματος με την υγεία του, ο Αντίνοος Αλμπάνης τόνισε: “Η δική μου ανάγκη ήταν να επικοινωνήσω το όποιο πρόβλημα είχα, αφενός για να νιώθω εγώ καλύτερα με τον εαυτό μου, να μην χρειάζεται να απολογούμαι για διάφορα πράγματα. Την περίοδο που δεν είχα μαλλιά, έπρεπε να απολογούμαι. Έπρεπε να βάλω ένα όριο στη σχέση με το σχόλιο. Με βοήθησε πάρα πολύ γιατί κόπηκαν μαχαίρι τα σχόλια”.

Η Κατερίνα Λέχου έκανε και μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για το Νησί: “Στο Νησί επειδή δεν υπήρχε κάθισμα για να κάθεσαι, καθόμασταν στα βραχάκια. Εγώ ήμουν αδύνατη και τα κόκκαλά μου που έχουμε στους γλουτούς ακουμπούσαν και έκανα δύο κάλους. Έξι μήνες καθόμουν σε ένα βραχάκι και έκανα κάλους”.πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου