Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Αναρωτιέσαι τι θα κάνεις σπίτι αυτές τις μέρες; Δες τι δημιούργησε η Rita Wilson

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν ο Τομ Χανκς και η σύζυγος του Ρίτα Γουίλσον. 

O ίδιος ο Τομ Χανκς ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα ο Τόμ Χανκς έγραψε: «Γεια σας. Εγώ και η Ρίτα βρισκόμαστε στην Αυστραλία. Νοιώθαμε κουρασμένοι και αισθανθήκαμε πως έχουμε κρυολόγημα και πόνους στο σώμα.

Η Ρίτα είχε κρυάδες που πήγαιναν και ερχόντουσαν, καθώς και πυρετό. Για να κάνουμε το σωστό, όπως πρέπει στον πλανήτη μας αυτή την εποχή, κάναμε το τεστ για τον κορονοϊό και αποδείχθηκε θετικό.

Τώρα, τι κάνουμε μετά; Υπάρχει ιατρικό πρωτόκολλο και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Οι Χανκς θα εξεταστούμε, παρατηρηθούμε, και απομονωθούμε όσο το απαιτεί η δημόσια υγεία και οι κανόνες ασφαλείας. Τίποτα παραπάνω προς το παρόν, θα προσεγγίζουμε το θέμα μέρα με την μέρα. Θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τα νεότερα. Να προσέχετε τους εαυτούς σας»!

Έτσι λοιπόν το ζευγάρι για να περάσει όμορφα όσο θα είναι σε καραντίνα αποφάσισε να δημιουργήσει μια μουσική playlist που θα φτιάξει και τη δική σου διάθεση όσο μένεις στο σπίτι.

Δημοσίευσε στο Spotify μία λίστα με τον τίτλο «Quarantunes» (δηλαδή καραντινομελωδίες) με 28 τραγούδιαμεταξύ των οποίων το τραγούδι των ημερών «I will survive»


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου