Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Tom Hanks: Η χιουμοριστική ανάρτηση για τον κορονοϊό και το ξέσπασμα

Ο ηθοποιός Tom Hanks και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός, Rita Wilson, νοσηλεύτηκαν κανονικά σε νοσοκομείο της Αυστραλίας έχοντας διαγνωστεί με κορονοϊό και έχουν πλέον πάρει εξιτήριο.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την αγαπημένη του γραφομηχανή, την οποία πήρε μαζί του στην Αυστραλία και αποκάλυψε πως ο ίδιος και η σύζυγός του πλέον δεν έχουν πυρετό, ενώ έγραψε με χιούμορ πως η Rita τον κερδίζει διαρκώς… στα χαρτιά.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι η γραφομηχανή του λέγεται «corona».
Μπορεί να έκανε χιούμορ ο ηθοποιός αλλά δεν έλειψε και το ξέσπασμά του, αφού έγραψε μεταξύ άλλων πως δεν έχει πυρετό αλλά θλίψη.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Γειά σας φίλοι μου! Καλά νέα: Μια εβδομάδα μετά το τεστ που έδειξε ότι είμαστε θετικοί στον κορονοϊό και την αυτο- απομόνωση τα συμπτώματα είναι σχεδόν ίδια. Δεν έχω πυρετό αλλά θλίψη… Απλώνοντας τα ρούχα και πλένοντας τα πιάτα μετά πρέπει να ρίξω ένα υπνάκο στον καναπέ.

Τα κακά νέα: Η γυναίκα μου Ρίτα Γουίλσον με έχει κερδίσει στο Gim Rummy πάνω από 6 φορές και προηγείται 201 πόντους. Ταξίδεψα εδώ με μια γραφομηχανή που κάποτε αγαπούσα (λέγεται corona). Eίμαστε μαζί σε όλο αυτό. Μειώστε τα ποσοστά του ιού με τον τρόπο σας»


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου