Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Βαριές κουβέντες στο MasterChef από την Κατερίνα Λένη – “Nα βάλει μια φουστίτσα”

Πες βρε μαλ@@@ μια φορά στη ζωή σου, θέλω να κατέβεις εσύ και θέλω να μονομαχήσω μαζί σου! Μπορείς να το πεις;" 

Για μια δεύτερη ευκαιρία στο MasterChef πάλεψε ο Ηλίας Κιαζόλι στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι μαγειρικής, αφού έχασε την ποδιά και από τους τρεις πρώην συμπαίκτες με τους οποίους μονομάχησε, είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει κάποιον από τους φιναλίστ.

Σε αυτήν ακριβώς τη δυνατότητα που δόθηκε στον πρώην διαγωνιζόμενο δεν θα μπορούσε να μην αντιδράσει η Κατερίνα Λένη. Έτσι, η κομμώτρια και μαγείρισσα εξέφρασε έντονα την δυσαρέσκεια της στην κάμερα του MasterChef.

“Εγώ ήθελα να με δείξει! Ήθελα να με δείξει, όμως, να μου πει πως θέλει να μονομαχήσει με μένα! Θα του έλεγα, και γω! Δεν το είπε για άλλη μια φορά. Πάλι λίγος. Όχι γιατί δεν θέλει αλλά γιατί σκέφτεται, “τώρα εάν πω εγώ πως θέλω να κατέβει η Κατερίνα κάτω πως θα φανεί αυτό;” σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λένη για τον Ηλία Κιαζόλι προσθέτοντας πως “λέει όποιος θέλει ας κατέβει. Πες βρε μαλ@@@ μια φορά στη ζωή σου, θέλω να κατέβεις εσύ και θέλω να μονομαχήσω μαζί σου”!

“Μπορείς να το πεις; Γιατί όλο αυτό το παρεάκι των άχαστων μαγείρων δεν τα λέει ποτέ μπροστά και τα λέει πάντα από πίσω; Εγώ λέω, λοιπόν, για τον Ηλία πως να βγάλει τα παντελόνια και να βάλει μια φουστίτσα να φορέσει. Πιο καλά θα του ταιριάζει και να ‘ναι ροζ”!Πως σας φάνηκε η νέα αυτή έκρηξη της Κατερίνας στο MasterChef;

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου