Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Live News – «Yπάρχουν πολλά αντίστοιχα περιστατικά καθηγητών αλλά δεν ανοίγουν τα στόματα»

"Αν δεν το είχε καταγγείλει, δεν ξέρουμε αν θα έβγαινε ποτέ στο φως"

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης σχετικά με τα περιστατικά καθηγητών που είχαν σχέση με μαθήτριές τους. Ο κ. Καλλιακμάνης σημείωσε πως οι συγκεκριμένες υποθέσεις είναι δύσκολες στον χειρισμό τους και ευαίσθητες για τους αστυνομικούς.

«Νιώθουμε δύσκολα όταν προσεγγίζουμε τέτοια θέματα» σημείωσε χαρακτηριστικά στην ενημερωτική εκπομπή του Mega, προσθέτοντας πως σε τέτοιες υποθέσεις δύσκολα ανοίγουν τα στόματα, με πολλές περιπτώσεις να μην φτάνουν στα χέρια της αστυνομίας. «Δεν ανοίγουν τα στόματα. Υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις που δεν φτάνουν στην αστυνομία» δήλωσε.

Μιλώντας για τον ρόλο της μητέρας που ανακάλυψε και κατήγγειλε το γεγονός, σημείωσε πως αν δεν ήταν η ίδια μπορεί η κατάσταση αυτή να συνεχιζόταν. «Αν δεν το είχε καταγγείλει, δεν ξέρουμε αν θα έβγαινε ποτέ στο φως» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλλιακμάνης στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Αναφερόμενος στην λειτουργία του τμήματος Ανηλίκων της ΕΛ.ΑΣ που ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις, ο κ. Καλλιακμάνης σημείωσε πως η αστυνομία πλέον διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να βοηθάει τα θύματα και να φτάνει στη λύση των υποθέσεων.

«Πλέον η αστυνομία λειτουργεί όπως πρέπει να λειτουργεί. Υπάρχει υποδομή. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία» κατέληξε.



Πηγή: Mega – Live News

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου