Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (20/8)

Πώς θα είναι η μέρα σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Οι σημερινές ενέργειες ξυπνούν την επιθυμία σου να χειριστείς τα μικρά προβλήματα στη λίστα των υποχρεώσεων σου.
Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που η συγκέντρωση σου αποσπάται από περιστάσεις που συνωμοτούν για να σε εμποδίσουν να κάνεις αυτά που θέλεις. Η διαίσθηση σου είναι εξαιρετική για επιχειρηματικά και οικονομικά θέματα. Σταμάτα να είσαι γκρινιάρα με τον ερωτικό σύντροφο σου καθώς έχεις την τάση να μεγαλοποιείς τα πάντα. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να ανταποκριθείς στο διακριτικό φλερτ ενός συνεργάτη.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η σημερινή διέλευση της Σελήνης ενθαρρύνει τον αυθορμητισμό σου. Μπορεί να διαπιστώσεις πως οι άλλοι ανησυχούν λίγο για τα δικά τους  ζητήματα και να παρατηρούν τα δικά σου λάθη, προκαλώντας σου μια απογοήτευση. Μπορείς να προβάλλεις τις ικανότητες σου στα εργασιακά χωρίς όμως να γίνεσαι προκλητική. Τρυφερές είναι οι στιγμές που περνάς με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι επιτυχίες σου είναι πολλές αυτό το διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Κάνε μια ιδιαίτερη προσπάθεια σήμερα για να φροντίσεις τον εαυτό σου τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Κάνε ένα διάλειμμα από τις απαιτήσεις της μέρας και ξεκουράσου. Οι εξελίξεις στα εργασιακά είναι αρκετά ικανοποιητικές έστω και αν δεν είναι τόσο ορατές ακόμα. Ήρεμη και γλυκιά είναι η ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επαναπροσέγγιση του παρελθόντος αξιολόγησε τη αν πραγματικά αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μπορεί σήμερα να είναι λίγο δύσκολο να εξασφαλίσεις χρόνο για τον εαυτό σου, όμως θα πρέπει και αξίζει τον κόπο να κάνεις μια προσπάθεια. Απόφυγε να σπαταλάς ενέργεια σε θέματα και καταστάσεις που δεν μπορείς να αλλάξεις. Μην αναλαμβάνεις καθήκοντα άλλων στα εργασιακά και μάθε να αρνείσαι κάποιες φορές. Η κυκλοθυμία σου δεν αφήνει τον ερωτικό σύντροφο σου να σε πλησιάσει καθώς δεν βρίσκει τον τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση είναι καιρός να κάνεις την προσπάθεια σου, βάζοντας  τις προσωπικές ανασφάλειες σου για λίγο στην άκρη.

ΛΕΩΝ ♌

Μπορεί να υπάρξει κάποια πίεση σήμερα κυρίως στο να πετύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Φρόντισε να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις στα εργασιακά που δεν μπορείς να αλλάξεις και να δεις τη θετική πλευρά. Η συζήτηση θα βοηθήσει στο να βρείτε κοινές λύσεις στα όσα σας απασχολούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Με το να κουκουλώνεις τα πράγματα μεγαλώνεις τις αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, νέα πρόσωπα και γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Σελήνη ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο ηλιακό 2ο οίκο σου και ίσως να είναι δύσκολο να πάρεις σήμερα αποφάσεις. Άσε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους και μην πιέζεσαι περισσότερο. Επικεντρώσου περισσότερο στις λεπτομέρειες των εργασιακών σου προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Η κτητική διάθεση σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου μπορεί να προκαλέσει ακραίες καταστάσεις. Βρες τις ισορροπίες και κυρίως βρες τα με τον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να ασχολείσαι με ανούσια φλερτ και επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου σε κάτι πιο ουσιαστικό και σταθερό.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει τις συναισθηματικές σου ανάγκες  πιο πολύ στην επιφάνεια. Ωστόσο δεν είναι πάντα εύκολο να εκφράσεις τον εαυτό σου και πιθανά να διαστρεβλώσεις μόνη σου την εικόνα σου. Υπάρχει φρέσκια ενέργεια γύρω στα εργασιακά και η μάθηση, οι μελέτες και η επικοινωνία σε ενθουσιάζουν. Μην γίνεσαι τόσο απαιτητική με τον ερωτικό σύντροφο σου. Ρίξε λιγάκι τους τόνους και ενδιαφέρσου και για τους δικούς του προβληματισμούς. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε έχει ενθουσιάσει όμως καλά θα κάνεις να κρατάς μικρό καλάθι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Μπορείς να ξεπεράσεις άγχη και φοβίες σου, αρκεί να ασχοληθείς σοβαρά με τον εαυτό σου και να του αφιερώσεις χρόνο. Ενώ συνήθως λειτουργείς περισσότερο με στρατηγική στα εργασιακά, σήμερα φαίνεται να παίρνεις γρηγορότερα αποφάσεις και ίσως να λες και πράγματα που δεν πρέπει. Μην κρατάς ανούσια μυστικά απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου και κυρίως μην μπλέκεσαι σε παράλληλες καταστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις με τόση ευκολία νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Δεν είναι ιδανική η στιγμή για συγκέντρωση μιας και είναι πολλοί οι περισπασμοί που δέχεσαι σήμερα. Η Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας υπογραμμίζει την ανάγκη σου για χαλάρωση και καλή παρέα. Προσπάθησε να γίνεις λίγο πιο θερμή με τον ερωτικό σύντροφο σου. Έχετε αποξενωθεί τελευταία κι αυτό δεν κάνει καλό στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ την κοινωνικότητα σου προκύπτουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες και καλά θα έκανες να τις εκμεταλλευτείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Σχέδια που φαίνονται πολλά υποσχόμενα ίσως χρειαστούν κάποιες προσαρμογές ή να σημειώνουν και καθυστερήσεις. Ίσως να μην νιώσεις έτοιμη να πάρεις αποφάσεις και να προχωρήσεις μπροστά. Σε λίγες μέρες  η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει. Αισθάνεσαι αρκετά δυναμική στα εργασιακά παρόλο που ακόμα δεν είναι εύκολο να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στους στόχους σου. Πάρε πρωτοβουλίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και καταλάγιασε της αρχηγικές σου διαθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ τον εργασιακό χώρο σου ένα φλερτ χρειάζεται προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η ανταλλαγή αισθητικών απολαύσεων, ιδεών και δραστηριοτήτων μπορεί να αναθερμάνει τις σχέσεις σου με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Οι ευθύνες στα εργασιακά μοιάζουν να σε πνίγουν όμως φαίνεται να τα καταφέρνεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην αποξενώνεις και μην κρατάς μακριά τον ερωτικό σύντροφο σου απ’ τις δικές σου δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, νέες συναρπαστικές γνωριμίες και έντονο φλερτ δεν σε αφήνουν να σκεφτείς το άδειο μαξιλάρι σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Πάρε τα πράγματα και προώθησε τα σχέδια σου βήμα βήμα για καλύτερα αποτελέσματα. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου στα εργασιακά που προσπαθεί να σε προστατεύσει από παγίδες και κακοτοπιές. Η ζήλια και η καχυποψία αρκετά συχνά από πλευράς σου, δημιουργούν σύννεφα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου και κράτα το στόμα σου κλειστό. Εσύ που είσαι μόνη, γοητεύεις τους πάντες με το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου