Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεσπά η Κατερίνα Λένη για το Master Chef: «Ήταν πανηλίθιοι»

"Βγαίνοντας από το παιχνίδι, πρόλαβα να επιστρέψω στην Γερμανία και μετά το lockdown χρειάστηκε να κάνω ένα χειρουργείο στο δεξί μου το χέρι" ανέφερε η Κατερίνα Λένη

Στα σοκάκια της Νάξου συνάντησε η κάμερα του Happy Day την Κατερίνα Λένη, η οποία προκάλεσε αίσθηση με την συμμετοχή της στο Master Chef.
Η ίδια μίλησε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει.

Η Κατερίνα Λένη ανέφερε για την συμμετοχή της στο Master Chef αλλά και το χειρουργείο που έκανε: «Δεν ήταν όλοι ηλίθιοι στο παιχνίδι, ήταν πανηλίθιοι. Βγαίνοντας από το παιχνίδι, πρόλαβα να επιστρέψω στην Γερμανία και μετά το lockdown χρειάστηκε να κάνω ένα χειρουργείο στο δεξί μου το χέρι. Λόγω δουλειάς σαν κομμώτρια όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ένα πρόβλημα στον αντίχειρα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί.»

«Στο δωμάτιο στο Master Chef κοιμήθηκα το πρώτο βράδυ. Έπειτα μεταφέρθηκα στο σαλόνι, στον καναπέ και μετά ανέβηκα στο ρετιρέ. Υπήρχαν αρκετά άτομα που δεν τα πάνε καλά με την καθαριότητα. Όταν πηγαίνεις στην τουαλέτα είναι αυτόματη κίνηση να πατάς το καζανάκι.»

Για επικριτικά σχόλια που δέχθηκε είπε: » Η εικόνα αυτή δεν δόθηκε μόνη της, συνέβαλα κι εγώ. Βγαίνοντας από το παιχνίδι και βλέποντας τα επεισόδια, ναι ήμουν πολύ εκρηκτική. Το ποια είναι η πραγματική Κατερίνα θα το δείξει μόνο ο χρόνος. Υπήρχαν αρκετά ακραία μηνύματα που έλαβα δηλαδή να αρρωστήσω, να πεθάνω.. Άσχημα μηνύματα. Δεν χρειάστηκα ψυχολόγο, είμαι μεγάλο κορίτσι και νομίζω ότι μπορώ να το διαχειριστώ.»«Εύχομαι σε όλα τα παιδιά τα καλύτερα αλλά δεν θα πάω να τους δω όλους. Εγώ εκεί που φτύνω δεν ξαναγλείφω.»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου