Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Γιώργος Μαυρίδης: Τέλος το θρίλερ – Επιστρέφει στην Ελλάδα

Μετά την περιπέτεια και τη κράτηση τους στο αεροδρόμιο του Μεξικό, ο Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφει μαζί με τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου του στην Ελλάδα.

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Μαυρίδης βρίσκεται υπό κράτηση στο αεροδρόμιο του Σίτυ Χοάρες, στο Μεξικό με άλλα τρία άτομα, συνεργάτες του, στην νέα ταξιδιωτική εκπομπή που θα παρουσιάζει, σε λίγο καιρό, στο Open.

Ο Γιώργος Μαυρίδης με το τηλεοπτικό συνεργείο ταξίδεψαν στο Μεξικό, με σκοπό, να κάνουν γυρίσματα, στο εξωτικό θέρετρο, Κανκούν.

 Ωστόσο κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών οι μεξικανικές αρχές, επειδή δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτούνται να δηλώσουν οι ταξιδιώτες, κατά την άφιξη τους, δηλαδή για παράδειγμα, τα ξενοδοχεία όπου είχαν κλείσει για μείνουν. Αποτέλεσμα ήταν οι μεξικανικές αρχές να δώσουν εντολή να παραμείνουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου.

Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών όταν ενημερώθηκε για την κράτηση του Γιώργου Μαυρίδη και των άλλων τριών ατόμων παρενέβη και στην συνέχεια οι μεξικανικές αρχές έδωσαν εντολή να επιβιβαστούν στην επόμενη πτήση με προορισμό την Ελλάδα.

Ωστόσο, όταν ανέβηκαν στο αεροπλάνο για να πάρουν το δρόμο της επιστροφής για Ελλάδα, σύμφωνα, με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Φρίξου Δρακοντίδη, προκλήθηκε και νέο θερμό επεισόδιο με τον πιλότο να δίνει εντολή να κατέβουν από το αεροσκάφος ο Γιώργος Μαυρίδης με την ομάδα του τηλεοπτικού συνεργείου και στη συνέχεια τους παρέλαβε η αστυνομία και τους μετέφερε πάλι στα κρατητήρια.

Χθες το βράδυ, ο tatoo artist και γνωστός παρουσιαστής, μαζί με τα άλλα τρία άτομα της ομάδας του, επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και ταξιδεύουν για Ελλάδα. Η Ελληνική Πολιτεία μετά το νέο επεισόδιο που δημιουργήθηκε στο αεροπλάνο κράτησε διακριτική στάση, σεβόμενη, το έργο των Μεξικανικών Αρχών.

Πηγή: Tlife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου