Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Φρίκη για 5χρονο: Τον βίαζε ο στρατιωτικός πατέρας του μαζί με τους θείους του

Το παιδί ομολόγησε τα βασανίστηρια που βίωνε για τρία χρόνια

Μία κόλαση βίωνε ένας 5χρονος για τρία χρόνια από τον πατέρα του και τους θείους του (όλοι στρατιωτικοί).

Ο πατέρας έπαιρνε το παιδί από τη μητέρα -βρίσκονταν σε διάσταση- για να περνάει χρόνο μαζί του και μαζί με τα αδέρφια του βίαζαν το μικρό αγόρι και το κακοποιούσαν σβήνοντας ακόμα και τσιγάρα πάνω του.

Η υπόθεση αποκαλύψθηκε όταν η μητέρα διαπίστωσε σημάδια στο δέρμα του. Όταν μίλησε με τον 5χρονο -τότε- γιο της, ο τελευταίος εξομολογήθηκε τα βασανιστήρια που είχε υποστεί από τον πατέρα και τους θείους του από τον Μάρτιο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2016.

Το 2019 με βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου Αθηνών (Στρατοδικείου) οι τρεις στρατιωτικοί παραπέμφθηκαν να δικαστούν για σωρεία αδικημάτων, σχετιζόμενα με την γενετήσια ελευθερία και κατά συρροή βιασμούς, κ.λπ. σε βάρος ανηλίκου. Όμως, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου αναίρεσε το παραπεμπτικό βούλευμα και το ανέπεμψε για νέα κρίση αναφέρει η εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ . την οποία επικαλείται το MEGA.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν μια μέρα του Ιουνίου 2016 το παιδί επέστρεψε από τον πατέρα του και η μητέρα είδε στο μπράτσο του ένα στρογγυλό σημάδι, σαν να είχε σβηστεί τσιγάρο πάνω του, ενώ στον ύπνο του έβλεπε εφιάλτες και έλεγε: «Φτάνει, δεν αντέχω άλλο».

Το επόμενο πρωί, η μητέρα του είδε και στον αστράγαλο μια πληγή και όταν τον ρώτησε πώς το έπαθε, ο μικρός είπε ότι ο πατέρας του, του πέταξε τσιγάρο και ρωτώντας τον εάν του έχει κάνει κάτι άλλο, απάντησε ότι ο πατέρας του κάνει και άλλα πράγματα.

Αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός ότι οι τρεις στρατιωτικοί, για να ξεγελάσουν τον μικρό, είχαν βαπτίσει τα γεννητικά τους όργανα «ουρίτσες».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου