Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021

Η Φιλαρέτη Κομνηνού διαψεύδει ότι παντρεύονται αύριο η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Η ανάρτηση που έκανε η Φιλαρέτη Κομνηνού αλλάζει τα δεδομένα.

Ευχάριστη αναστάτωση για το lifestyle ρεπορτάζ το πρωί της Πέμπτης, όταν η Φαίη Σκορδά ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της ότι η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται αύριο, Παρασκευή 4 Ιουνίου.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια έδωσε τις εξής πληροφορίες: «Αύριο παντρεύονται η Δανάη Μιχαλάκη, η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες, με τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαγεωργίου.

Ο γάμος θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο, σε ένα νησί. Στον γάμο θα είναι πολύ δικοί τους άνθρωποι, σαφώς και κάποιοι συνεργάτες. Σίγουρα θα είναι η Μαρία Κίτσου και η Έλλη Τρίγγου».

Μια ανάρτηση που έκανε πριν από λίγο η Φιλαρέτη Κομνηνού, όμως, αλλάζει κάπως τα δεδομένα. Η γνωστή ηθοποιός και μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς του Alpha Αγγελική και έγραψε στη λεζάντα:

«Ναι. Παντρεύεται ο γιος μου αύριο. Με μια διαφορά: ο τηλεοπτικός μου γιος παντρεύεται, ο Δημήτρης».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση που έκανε η Φιλαρέτη Κομνηνού, ουσιαστικά, διαψεύδει όσα ειπώθηκαν, ενώ νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει τον ερχόμενο Αύγουστο.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου