Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Πρεμιέρα για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα – Ο Γιώργος Παπαδάκης τούς παρέδωσε τη σκυτάλη

Όλα όσα είπαν Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας στην πρεμιέρα.

Πρεμιέρα σήμερα και για το Πρωινό! Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψαν στην πρωινή ζώνη και στη σημερινή έναρξη είδαμε τον Γιώργο Παπαδάκη σε ρόλο… έκπληξη!

Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» προλόγισε, ουσιαστικά, τη Φαίη και τον Γιώργο, παραδίδοντάς τους τη σκυτάλη στη ροή του ΑΝΤ1.

«Σκέφτομαι μερικές φορές ποιο εύκολο τι είναι; Να κάνεις ενημέρωση ή να κάνεις ψυχαγωγία; Όταν κάνεις ψυχαγωγία έχεις τη δυνατότητα να ξεφύγεις λιγάκι, να μην πιέζεσαι από την καθημερινότητα. Να βρισκόμουν σε ένα στούντιο σαν αυτό του Πρωινού; Και να έπαιρνα τη θέση της Φαίης και του Γιώργου;», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης τον οποίο είδαμε στο νέο video wall στο πλατό του Πρωινού.

«Και ποιος θα με έβλεπε; Κανείς! Γι’ αυτό καλύτερα να πάμε να υποδεχτούμε τη Φαίη και τον Γιώργο. Καλή επιτυχία, καλή σεζόν παιδιά», είπε επίσης ο Γιώργος Παπαδάκης και στο πλατό εισήλθαν η Φαίη Σκορδά μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε τι έγινε στο Πρωινό…

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα έχουν φέτος στο πλευρό τους τον Τάσο Τεργιάκη και τη Φωτεινή Πετρογιάννη στο πάνελ.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου