Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ετεοκλής Παύλου για Λιάγκα – Καινούργιου: «Ήταν η πιο γρήγορη διάψευση ρεπορτάζ που έχει γίνει ποτέ»

"Μου φάνηκε σαν να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το αποδόμησε τελείως".

Τον διάλογο που είχαν μέσω γραπτών μηνυμάτων η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασαν ο Ετεοκλής Παύλου και η παρέα του Breakfast@Star. 

Οι δύο παρουσιαστές της πρωινής ζώνης, όπως αποκάλυψε η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα, αντάλλαξαν κολακευτικά σχόλια για τις επιδόσεις των εκπομπών τους, με την ίδια να αποκαλύπτει μάλιστα πως έχει γίνει πρόταση στον Γιώργο Λιάγκα να μετακομίσει στη θέση της Ελένης Μενεγάκη.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, βέβαια, διέψευσε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο στον αέρα του «Πρωινού», κάνοντας λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

«Είναι η πιο γρήγορη διάψευση ρεπορτάζ. Δίνει το ρεπορτάζ η Κατερίνα Καινούργιου, ενημερώνει η αρχισυντάκτρια άμεσα τον Γιώργο Λιάγκα – όλοι οι αρχισυντάκτες βλέπουν τις άλλες εκπομπές – και εκείνος το διέψευσε», σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου το πρωινό της Τετάρτης (24/4).

«Αυτή η αλληλεπίδραση ανάμεσα σε δύο εκπομπές έγινε πρώτη φορά. Εμένα μου άρεσε που είδα ότι έχουν καλή σχέση μεταξύ τους και ανταλλάσσουν και μηνύματα, γιατί έχουν πέσει και κάποια σχόλια και κάποιες μπηχτές στο παρελθόν. Μου φάνηκε σαν να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το αποδόμησε τελείως», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

«Η Κατερίνα έδωσε ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ στον αέρα. Δεν μου έκανε εντύπωση αυτό το πινγκ-πονγκ αλλά το ρεπορτάζ το ίδιο: να πάει ο Λιάγκας στη θέση της Ελένης Μενεγάκη, για να δίνει πάσα στον Νίκο Ευαγγελάτο. Κάτι θα ξέρει, βέβαια, για να το λέει», παρατήρησε από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

«Έπρεπε να κάνει… ghosting ο Λιάγκας. Έπρεπε να μην ασχοληθεί και να την αφήσει στο… διαβάστηκε. Ο άνθρωπος… σταυροκοπήθηκε», κατέληξε με χιούμορ ο Ετεοκλής Παύλου για το περιστατικό ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου