Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Γιώργος Λιάγκας σε Άρια Καλύβα: «Δεν θα συνεχίσω το παιχνιδάκι σου, με προσβάλει η στάση σου»

"Δεν μπορώ να βγάλω άκρη μαζί σου, λυπάμαι".

Η κουβέντα στο Πρωινό για τον Γιώργο Αυτιά και την υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία, εξελίχθηκε σε μια on air προσωπική αντιπαράθεση. 

Γιώργος Λιάγκας και Άρια Καλύβα δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν και σύντομα οι τόνοι ανέβηκαν σε πολύ υψηλά επίπεδα…

«Ο Γιώργος Αυτιάς -το ξαναλέω γιατί μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, επειδή είσαι 2-3 χρόνια στην τηλεόραση και να μην ξέρεις τι γίνεται στον χώρο αυτό- δεν είναι ένας απλά μορφωμένος άνθρωπος και ένας καλός δημοσιογράφος», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και η Άρια Καλύβα απάντησε: «Η αντίληψη δεν έχει να κάνει με τον χώρο της τηλεόρασης Γιώργο μου».

«Ο Γιώργος Αυτιάς θα έπρεπε να έχεις καταλάβει ότι είναι ένας τηλεοπτικός superstar. είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει», ανταπάντησε ο παρουσιαστής. Λίγο αργότερα, η ένταση έγινε ακόμα μεγαλύτερη…

Ο διάλογος που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Άρια Καλύβα εξελίχθηκε ως εξής:

Γ.Λ. Ποια είναι η πολιτική θέση του Γιώργου Αυτιά;

Α.Κ. Αμφισβητείς ότι αυτός ο άνθρωπος έχει το περιεχόμενο να υπηρετήσει τον ρόλο τον οποίο έχει επιλέξει;

Γ.Λ. Μαζί μιλάμε;

Α.Κ. Ναι, μαζί μιλάμε.

Γ.Λ. Και γιατί δεν μου απαντάς σε αυτό που σε ρωτάω; Γιατί μου απαντάς σε κάτι άλλο;

Α.Κ. Γιατί δεν δέχεσαι την αντίθετη άποψη;

Γ.Λ. Σε ρωτάω ποια είναι η πολιτική του θέση και με ρωτάς αν αμφιβάλλω ότι θα είναι καλός. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη μαζί σου, λυπάμαι. Το παιχνιδάκι αυτό το δικό σου δεν το συνεχίζω. να έρχονται εδώ οι παπάδες να μου το παίζουν μάγκες το δέχομαι, αλλά με τους συνεργάτες μου που είμαστε πολλές ώρες κάθε μέρα μαζί. Θεωρώ ότι με προσβάλει το γεγονός ότι σε ρωτάω κάτι άλλο και μου απαντάς σε κάτι άλλο. Με προσβάλει εμένα προσωπικά η θέση σου και η στάση σου σήμερα. Πραγματικά εμένα με προσβάλει.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου