Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Δήμητρα Λιάνη για Γιώργο Παπανδρέου: «Όταν παίρνεις ένα σαμπουάν για πιτυρίδα και δεν σου κάνει, το ξαναπαίρνεις;»

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

"Ο παλμός που έχω, η όσφρηση που έχω, το κλίμα που έχω είναι ότι στην κοινωνία είναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν αντιπροσωπεύει τίποτα", αναφέρει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρέθηκε στο Πρωινό, στο ξεκίνημα της εβδομάδας και ο Γιώργος Λιάγκας είχε μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση να της θέσει: «Πώς αντέδρασες όταν έμαθες ότι ο Γιώργος Παπανδρέου 3επαναδιεκδικεί την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ;»

«Όταν έχει πιτυρίδα και παίρνεις ένα σαμπουάν για πιτυρίδα και δεν σου κάνει, το ξαναπαίρνεις; Δεν το ξαναπαίρνεις. Εμείς το έχουμε δει αυτό. Πιστεύω πέρα από την πλάκα ότι τα πράγματα είναι αρκετά επικίνδυνα και δεν ξέρω πόσο ο ελληνικός λαός το έχει καταλάβει. Ο παλμός που έχω, η όσφρηση που έχω, το κλίμα που έχω είναι ότι στην κοινωνία είναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν αντιπροσωπεύει τίποτα», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Πιστεύω ότι θα βγει ο Γιώργος γιατί έχει «λαγούς» μέσα οι οποίοι θα παραιτηθούν. Δεν ήθελε ο Ανδρέας τον Γιώργο για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ», σημείωσε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου