Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Έχω εμφανιστεί γυμνή στο θέατρο και ο πατέρας μου έκλεινε τα μάτια του

«Δεν γυμνώνουμε μόνο το σώμα μας οι ηθοποιοί γυμνώνουμε και τη ψυχή μας»

Για τις φορές που έχει βγει γυμνή στη σκηνή και τις δυσκολίες του επαγγέλματος του ηθοποιού μίλησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Θεωρώ φυσιολογικό το γυμνό ημίγυμνο σώμα, θεωρώ λάθος τις ιδέες που βάζει ο καθένας στο πληκτρολόγιο στο σκοτάδι. Δεν θα μπω στη λογική αυτουνού γιατί στο σκοτάδι μέχρι εδώ που φτάσαμε έχουμε δημιουργήσει προβλήματα.

Αν το απαιτεί ο ρόλος θα το βγάλω το σώμα, δεν θα το δείξουμε φάτσα φόρα για κρέας» είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μιλώντας στο «The 2night Show».

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε και για τη γυμνή εμφάνισή της στο θέατρο και την αντίδραση του πατέρα της: «Έχω εμφανιστεί γυμνή στο θέατρο στα “Κόκκινα Φανάρια” και ο μακαρίτης ο πατέρας μου πόσες φορές ήρθε να με χαρεί και έκλεινε τα μάτια του». «Αυτό είναι δουλειά γιατί δεν γυμνώνουμε μόνο το σώμα μας οι ηθοποιοί γυμνώνουμε και τη ψυχή μας που είναι χειρότερο πράγμα, δηλαδή το να κάνεις έρωτα και να το δείχνεις στην κάμερα είναι ακόμα πιο δύσκολο από το γυμνό» κατέληξε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Στην Ελλάδα δεν υπάρχει σταθερά σε τίποτα

Η Ελληνίδα ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την αποχή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα εδώ και κάποια χρόνια.

«Δεν απείχα μόνο εγώ. Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή σταματάμε, η showbiz δεν έχει κάτι σταθερό. Δεν είμαστε δημόσιο. Κάποια στιγμή σε βαριέται ο άλλος και βαριέσαι κι εσύ. Λες να κάνεις κάτι άλλο και σταματάς. Σταμάτησα κι εγώ. Δεν θα μιλήσουμε για αυτά που σταματάμε αλλά για αυτά που συνεχίζουμε.» ανέφερε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος ήθελε στην συνέχεια να μάθει το πώς βιώνει αυτή την αποχή, αν έχει συναισθηματική ασφάλεια νιώθοντας πως δεν έχει ν’ αποδείξει τίποτα αφού έχει παίξει εκεί που έχει παίξει, έχει δείξει τι αξίζει, έχει κάνει τεράστιες επιτυχίες στην τηλεόραση, έχει κάνει ωραία πράγματα στο θέατρο οπότε αν συμβεί αν έχει και μια αποχή από την τηλεόραση για δύο ή και τρία χρόνια δεν θα συμβεί και τίποτα, με το πού θα τύχει να επανεμφανιστεί ο κόσμος ξέρει ποια είναι η Κωνσταντίνα.

«Αυτό που λες ισχύει και ίσχυε πάντα. Όμως υπάρχει τώρα ένα διαφορετικό πρίσμα που βλέπω τα πράγματα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει σταθερά σε τίποτα, είμαστε όλοι πολεμιστές, είμαστε όλοι survivors. Βγαίνεις από το σπίτι σου και δεν ξέρεις τι θα σου βγει. Περνούν οι χρονιές κι από εκεί πέρα που είσαι στα ψηλά, εκεί κατρακυλάς. Και άντε πάλι να ανέβεις ξανά» τοποθετήθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου