Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Νίκος Βερλέκης: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ σταρ, στην Ελλάδα μόνο η Βουγιουκλάκη ήταν σταρ»

«Στα κομπλιμέντα των γυναικών αντιδρούσα θετικά, μου αρέσει να μου λένε καλά λόγια», λέει ο Νίκος Βερλέκης.

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τη Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Βερλέκης

 Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με την Ειρήνη Παππά, το γάμο του που κρατάει 40 χρόνια, τις θαυμάστριες, αλλά και τα «σταριλίκια» που έχει ζήσει από συναδέλφους του.

«Δεν το φανταζόμουν ότι θα γίνω ηθοποιός, προέκυψε στη διαδρομή. Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός μου είπε “ναι, αλλά από δουλειά τι θα κάνεις;”. Αισθάνθηκα πολύ ωραία όταν είδα πρώτη φορά τον εαυτό μου στον κινηματογράφο, αλλά δε μου άρεσα πολύ. Δεν αισθάνθηκα ποτέ σταρ, απλά ότι ο κόσμος με γνωρίζει, ούτε έκανα ποτέ σταριλίκια. Αρκετές φορές ήρθα αντιμέτωπος με σταριλίκια άλλων, αλλά δεν έδωσα σημασία. Σταρ ήταν μόνο η Βουγιουκλάκη στην Ελλάδα», είπε αρχικά ο Νίκος Βερλέκης.

Ο Νίκος Βερλέκης συνέχισε: «Στα κομπλιμέντα των γυναικών αντιδρούσα θετικά, μου αρέσει να μου λένε καλά λόγια. Μια θαυμάστρια είχε κάνει κάτι που δεν μπορώ να το πω, δε λέγεται. Εμένα ούτε μπλούζα μου έχουν πετάξει, ούτε σουτιέν. Η εμφάνισή μου στην αρχή με βοήθησε, στη διαδρομή είναι πολύ πιο δύσκολο γιατί έχουν περισσότερες απαιτήσεις. Είναι γεγονός ότι ήμουν ζευγάρι με την Ειρήνη Παππά. Όταν σου αρέσει ένας άνθρωπος δε ζητάς ταυτότητα».

Για την οικογένειά του, ο Νίκος Βερλέκης είπε: «Την οικογένειά μου την έκανα απόλυτα συνειδητοποιημένα, δεν έμεινε ξαφνικά έγκυος η σύζυγός μου και την παντρεύτηκα. Τώρα είμαστε 40 χρόνια μαζί, υπάρχει μια σχέση αλήθειας και ειλικρίνειας. Όταν η γυναίκα μου κατάλαβε ότι θα είμαι είναι εκεί πάντα για εμένα, έπαψε να ζηλεύει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου