Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν θέλει τα μικρόφωνα και ο Γιώργος Λιάγκας «σφάζει»: «Αν έκανε 5% θα μίλαγε»

"Πλέον κάνει την ίδια δουλειά και ο κύριος Κοντιζάς. Είναι τηλεοπτικό πρόσωπο, τέλος. Δεν είναι μάγειρας μόνο", αναφέρει ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη κι εκεί ήταν η κάμερα του Πρωινό με την Πολυξένη Καραμίχα. Στην προσπάθεια της δημοσιογράφου να αποσπάσει κάποια δήλωση, ο γνωστός chef και κριτής του MasterChef, έδειξε ότι δεν είχε καμία διάθεση να πει το οτιδήποτε.

Μάλιστα, ζήτησε να πάρουν και το μικρόφωνο από μπροστά του.

«Παιδιά πρέπει ο κόσμος να προσέχει εδώ πέρα, γιατί από ό,τι μας λένε, θέλει προσοχή. Δεν έχω να πω κάτι. Μη μου το βάζεις αυτό στη μούρη, σας παρακαλώ!», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Μετά την προβολή του βίντεο,, ο Γιώργος Λιάγκας δεν μάσησε τα λόγια του: «Αν φέτος το MasterChef κάνει 5% τηλεθέαση -το απεύχομαι, εύχομαι να κάνει 30%-40%-, αν έκανε 5% θα μίλαγε. Επειδή το έχω ζήσει, το ξέρω.

Δεν είναι άνθρωπος της τηλεόρασης; Με δουλεύεις; Πιο πολύ την έχουν ψωνίσει οι άνθρωποι που δεν είναι άνθρωποι της τηλεόρασης. Τα παιδάκια που έχουν πάει στο Survivor, τη Φάρμα και δεν ξέρω πού, πιο πολύ την έχουν ψωνίσει από εμάς που κάνουμε τη δουλειά αυτή.

Σεβαστό ότι δεν θέλει τις κάμερες, κι εγώ τις αποφεύγω. Ξέρεις πόσες φορές έχουν έρθει απέξω; Και λέω παιδιά σας παρακαλώ πολύ δεν κάνω δηλώσεις. Δεν έχω απαξιώσει ποτέ συνάδελφο. Πάρε αυτό το πράγμα από τη μούρη μου»;

«Πλέον κάνει την ίδια δουλειά και ο κύριος Κοντιζάς. Είναι τηλεοπτικό πρόσωπο, τέλος. Δεν είναι μάγειρας μόνο», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου