Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Βάσια Παναγοπούλου: «Αυτό στα δικά μου μάτια τον Άρη Σερβετάλη τον αθωώνει»

Ξεσπάθωσαν Βάσια Παναγοπούλου και Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Tlive.

Η Βάσια Παναγοπούλου και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha. 

Οι δύο καλλιτέχνες, που έχουν βρεθεί και στην πλευρά του θεατρικού παραγωγού, τοποθετήθηκαν για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από παράσταση εξαιτίας της διάθεσης του να μη συμμετάσχει στον διαχωρισμό των θεατών.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσια Παναγοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι πολύ δύσκολο γιατί βρεθήκαμε να έχουμε όλοι άποψη στο τι κάνει ο συνάδελφος μας».

«Εμένα αυτό που με στεναχωρεί ιδιαιτέρως είναι ότι διαβλέπω μία ανθρωποφαγική τάση και είμαστε όλοι έτοιμοι να ρίξουμε το ανάθεμα σε αυτό. Ήταν άποψη του να μείνει ανεμβολίαστος και ήταν σεβαστή. Ακόμα πιο σεβαστό είναι όταν το λες εγκαίρως στην παραγωγή και προειδοποιείς. Αυτό είναι που στα δικά μου μάτια τον κ. Σερβετάλη τον αθωώνει, γιατί το είχε πει και είχε προειδοποιήσει»

«Aπό την αρχή της πανδημίας το θέατρο έχει δοκιμαστεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλον εργασιακό χώρο» υπογράμμισε σε άλλο σημείο η ηθοποιός και παραγωγός στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου