Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Σοκάρει η περιγραφή 18χρονου που ανήλικοι τον απείλησαν με μαχαίρι στο Μενίδι: «Ορκίζομαι στη μάνα μου θα σε σκοτώσω»

 

Ο νεαρός και ένας φίλος του έπεσαν θύματα κλοπής μέσα σε λεωφορείο

Τον τρόμο που έζησε με έναν ακόμα φίλο του το απόγευμα της περασμένης Τρίτης σε λεωφορείο στο Μενίδι περιγράφει ένας 18χρονος. 

Όπως αναφέρει ο νεαρός, ο ίδιος και ένας φίλος του έπεσαν θύματα κλοπής, από τέσσερις ανήλικους, ηλικίας 15-17 ετών, που τους απείλησαν με μαχαίρι, λέγοντάς τους ακόμα και ότι θα τους σκοτώσουν.

Όπως περιγράφει ο 18χρονος στην κάμερα της ΕΡΤ, αυτός και ένας φίλος του επέβαιναν στο λεωφορείο για να πάνε σινεμά στις 17:30 την περασμένη Τρίτη, όταν τέσσερις ανήλικοι, ανέβηκαν σε κάποια στάση και αφού τους έβαλαν το μαχαίρι στα πλευρά, τους πήραν χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

«Με πλησίασε αρχικά ο ένας και μου έπιασε συζήτηση για τα μαλλιά μου. Μετά με έκλεισε σε μια γωνία και μου είπε “στο ορκίζομαι στη μάνα μου θα σε σκοτώσω δώσε μου όσα λεφτά έχεις πάνω σου”. Εγώ του έδωσα 10 ευρώ που είχα πάνω μου εκείνη τη στιγμή. Μετά από λίγο ήθελε να πάρει και από τον φίλο μου χρήματα αλλά ο φίλος μου του είπε ότι δεν είχε τίποτα. Μου ζητούσε το κινητό, ο φίλος μου του είπε τότε θα σου δώσω λεφτά για να φύγεις, πήρε τελικά και το κινητό του φίλου μου» περιγράφει ο 18χρονος.

«Μας έβαλαν το μαχαίρι στα πλευρά»

Έβγαλαν μαχαίρι στον φίλο μου και του είπαν “πες στον φίλο σου να δώσει το κινητό αλλιώς θα σας σκοτώσουμε και τους δύο τώρα αμέσως, θα σας κατεβάσουμε κάτω”. Τελικά μας πήραν τα κινητά, δυστυχώς», είπε μεταξύ άλλων ο 18χρονος, προσθέτοντας ότι τον χτύπησαν με μεταλλικό αντικείμενο στο δάχτυλο και τους έβαλαν το μαχαίρι στα πλευρά.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου