Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Γιώργος Τράγκας: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατό του

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου Σωτηρία

Την τελευταία του πνοή άφησε στις 3.10 τα ξημερώματα της Τρίτης ο Γιώργος Τράγκας, που έδινε μάχη με τον κορονοϊό εδώ και μέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία. Ο δημοσιογράφος, εκδότης και ιδρυτής του πολιτικού κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», είχε μπει χθες σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού καθώς καθώς μετά την επιβάρυνση της καρδιακής λειτουργίας εμφάνισε επιδείνωση και στη νεφρική λειτουργία.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης  covid19 στις  04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου» αναφέρει το ανακοινωθέν από το νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος ο δημοσιογράφος.

Δειτε το βιντεο εδω

Σχετικά με το γεγονός ότι ο Γιώργος Τράγκας δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης είχε πει: «Αν δεν λειτουργούσαν οι πιθανότητες που έδιναν για κάποια τυχόν παρενέργεια ή για επιπλοκή στο θέμα ρύθμισης του σακχάρου του, ασφαλώς θα ήταν καλύτερη η κλινική του εικόνα αυτή τη στιγμή, Μπορεί και να μην είχε διασωληνωθεί».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου